Ηράκλειο
Αεροδρόμιο Ηρακλείου

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αναχωρήσετε ή φτάσετε στο αεροδρόμιο Ηράκλειο

Transfer at Ηράκλειο Airport

Krystof Hajek ενημερωμένο 28. 11. 2023

Ο μοναδικός τερματικός σταθμός του αεροδρομίου Ηρακλείου φαίνεται απαρχαιωμένος και την καλοκαιρινή περίοδο είναι πολύ συμφορημένος. Ωστόσο, ο προσανατολισμός δεν είναι δύσκολος και οι αποστάσεις από το check-in μέχρι τα αεροπλάνα είναι μικρές.

Δείτε ξενοδοχεία στο Ηράκλειο

Ο τερματικός σταθμός διαθέτει ένα μόνο ισόγειο. Το μεγαλύτερο μέρος του προορίζεται για τα γκισέ check-in και τις αναχωρήσεις, ενώ μόνο ένα μικρότερο τμήμα στο αριστερό άκρο εξυπηρετεί τις αφίξεις.

Κατά τη θερινή περίοδο, να είστε προετοιμασμένοι για ακραία έλλειψη θέσεων και ουρές ασφαλείας που φτάνουν τα 40 λεπτά.

Μεταφορά μεταξύ των πτήσεων

Το αεροδρόμιο Ηρακλείου δεν είναι κόμβος μετεπιβίβασης και, ως εκ τούτου, δεν διαθέτει δυνατότητα άμεσης μετεπιβίβασης μέσω της ζώνης διέλευσης.

Σε περίπτωση που κάνετε μετεπιβίβαση στο Ηράκλειο μόνοι σας, θα πρέπει να βγείτε έξω, να κάνετε ξανά check in και να περάσετε ξανά από τον έλεγχο ασφαλείας.

Krystof Hajek

Ο Krystof είναι ο αρχισυντάκτης του Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 574 πτήσεις και 73 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.