Υπηρεσίες στο αεροδρόμιο Βρυξέλλες Charleroi

Βρυξέλλες

Μάθετε ποιες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις είναι διαθέσιμες στο Αεροδρόμιο Brussels Charleroi Airport. Πού είναι το καλύτερο μέρος για φαγητό και ψώνια;

Βρείτε ξενοδοχεία σε Βρυξέλλες

Διαδίκτυο και wi-fi

Απεριόριστο δωρεάν wi-fi είναι διαθέσιμο σε όλο το αεροδρόμιο. Συνδεθείτε στο δίκτυο "Charleroi Airport Wifi".

Εάν χρησιμοποιείτε κάρτα sim από χώρα της ΕΕ, μπορείτε να καλέσετε και να χρησιμοποιήσετε δεδομένα στο Βέλγιο στις ίδιες τιμές όπως στη χώρα σας.

Διαφορετικά, αποκτήστε μια e-sim δεδομένων γρήγορα και εύκολα στο airalo.com.

Εστιατόρια και καφετέριες

Ο αεροσταθμός 1 είναι εξοπλισμένος με μια αρκετά ευρεία γκάμα σνακ και εστιατορίων, μεταξύ των οποίων μια καφετέρια Starbucks και ένα κατάστημα γρήγορου φαγητού Burger King.

Στον Αεροσταθμό 2 υπάρχουν μόνο δύο μικρές καφετέριες Airport Bar.

Καταστήματα και σούπερ μάρκετ

Τα καταστήματα είναι επίσης συγκεντρωμένα κυρίως στον Αεροσταθμό 1, όπου θα βρείτε αρκετά καταστήματα αφορολόγητων ειδών και καταστήματα που πωλούν ρούχα ή ταξιδιωτικά είδη πρώτης ανάγκης. Ο αεροσταθμός 2 διαθέτει μόνο ένα μικρό κατάστημα αφορολόγητων ειδών.

Μπορείτε να επισκεφθείτε το μίνι μάρκετ Louis Delhaize στην αίθουσα αφίξεων του Αεροσταθμού 1, που λειτουργεί από τις 08:00 έως τις 19:00.

Αποθήκευση αποσκευών

Έξω από τον αεροσταθμό 1 υπάρχουν θυρίδες για την αποθήκευση αποσκευών έως και 14 ημέρες.

Για 24 ώρες, πληρώστε 8 eur.

Σαλόνι

Υπάρχει επίσης ένα μικρό σαλόνι, το The Lounge. Η είσοδος καταβάλλεται στο γραφείο πληροφοριών στον κοινόχρηστο χώρο του αεροδρομίου, η οποία είναι 30 eur (28 eur όταν πληρώνετε online) και περιλαμβάνει ελαφριά αναψυκτικά, άνετες καρέκλες και πρόσβαση στο διαδίκτυο για 4 ώρες.

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.