Βρυξέλλες
Αεροδρόμιο Brussels South Charleroi

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αναχωρήσετε ή φτάσετε στο αεροδρόμιο Βρυξέλλες Charleroi

Υπηρεσίες στο αεροδρόμιο Βρυξέλλες Charleroi

David Eiselt ενημερωμένο 14. 11. 2023

Μάθετε ποιες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις είναι διαθέσιμες στο Αεροδρόμιο Brussels Charleroi Airport. Πού είναι το καλύτερο μέρος για φαγητό και ψώνια;

Βρείτε ξενοδοχεία σε Βρυξέλλες

Διαδίκτυο και wi-fi

Απεριόριστο δωρεάν wi-fi είναι διαθέσιμο σε όλο το αεροδρόμιο. Συνδεθείτε στο δίκτυο "Charleroi Airport Wifi".

Εάν χρησιμοποιείτε κάρτα sim από χώρα της ΕΕ, μπορείτε να καλέσετε και να χρησιμοποιήσετε δεδομένα στο Βέλγιο στην ίδια τιμή όπως στη χώρα σας.

Διαφορετικά, αποκτήστε μια e-sim δεδομένων γρήγορα και εύκολα στο airalo.com.

Εστιατόρια και καφετέριες

Ο αεροσταθμός 1 είναι εξοπλισμένος με μια αρκετά ευρεία γκάμα σνακ και εστιατορίων, μεταξύ των οποίων μια καφετέρια Starbucks και ένα κατάστημα γρήγορου φαγητού Burger King.

Στον Αεροσταθμό 2 υπάρχουν μόνο δύο μικρές καφετέριες Airport Bar.

Καταστήματα και σούπερ μάρκετ

Τα καταστήματα είναι επίσης συγκεντρωμένα κυρίως στον Αεροσταθμό 1, όπου θα βρείτε αρκετά καταστήματα αφορολόγητων ειδών και καταστήματα που πωλούν ρούχα ή ταξιδιωτικά είδη πρώτης ανάγκης. Ο Αεροσταθμός 2 διαθέτει μόνο ένα μικρό κατάστημα αφορολόγητων ειδών.

Μπορείτε να επισκεφθείτε το μίνι μάρκετ Louis Delhaize στην αίθουσα αφίξεων του Αεροσταθμού 1, που λειτουργεί από τις 08:00 έως τις 19:00.

Αποθήκευση αποσκευών

Έξω από τον αεροσταθμό 1 υπάρχουν θυρίδες για την αποθήκευση αποσκευών έως και 14 ημέρες.

Για 24 ώρες, πληρώστε 8 EUR.

Σαλόνι

Υπάρχει επίσης ένα μικρό σαλόνι, το The Lounge. Η είσοδος είναι πληρωτέα στο γραφείο πληροφοριών στο δημόσιο χώρο του αεροδρομίου, το οποίο είναι 30 EUR (28 EUR κατά την ηλεκτρονική πληρωμή) και περιλαμβάνει ελαφριά αναψυκτικά, άνετες καρέκλες και πρόσβαση στο διαδίκτυο για 4 ώρες.

Avatar uživatele
David Eiselt

Ο David είναι ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 302 πτήσεις και 49 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.