Βρυξέλλες
Αεροδρόμιο Brussels South Charleroi

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αναχωρήσετε ή φτάσετε στο αεροδρόμιο Βρυξέλλες Charleroi

Transfer at Βρυξέλλες Charleroi Airport

David Eiselt ενημερωμένο 14. 11. 2023

Υπάρχουν δύο μικροί τερματικοί σταθμοί, που δεν συνδέονται μεταξύ τους με κτίριο, αλλά η απόσταση μεταξύ τους είναι μικρότερη από 100 μέτρα. Η κατανομή των πτήσεων δεν δίνεται από κανένα κλειδί, οπότε πρέπει πάντα να βεβαιώνεστε είτε από το κείμενο στο εισιτήριο είτε στην αίθουσα αναχωρήσεων στον πίνακα πτήσεων.

Ο αεροσταθμός 1 φιλοξενεί όλες τις αεροπορικές εταιρείες, ενώ ο αεροσταθμός 2 εξυπηρετεί μόνο ορισμένες πτήσεις της Ryanair και της Wizz Air.

Ο χάρτης των αεροσταθμών που μπορείτε να κατεβάσετε είναι διαθέσιμος στη διεύθυνση brussels-charleroi-airport.com/airport-maps

Μεταφορά μεταξύ των πτήσεων

Σχεδόν πάντα θα μετεπιβιβαστείτε στο αεροδρόμιο Charleroi "μόνοι σας", δηλαδή στο πλαίσιο δύο ξεχωριστών εισιτηρίων που αγοράσατε.

Εάν ταξιδεύετε μόνο με χειραποσκευές και εάν μετεπιβιβάζεστε μόνο μεταξύ πτήσεων εντός της ζώνης Σένγκεν, δεν χρειάζεται να εγκαταλείψετε τη ζώνη διέλευσης. Ακόμη και αν η πτήση σας εκτελείται από διαφορετικό τερματικό σταθμό, υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε το λεωφορείο του αεροδρομίου που εκτελεί δρομολόγια στον διάδρομο μεταξύ των τερματικών σταθμών κάθε 10 λεπτά περίπου.

Για λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις μεταφορές, επισκεφθείτε τον ιστότοπο του αεροδρομίου.

Avatar uživatele
David Eiselt

Ο David είναι ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 302 πτήσεις και 49 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.