Ξενοδοχεία και ύπνος στο αεροδρόμιο Βρυξέλλες Charleroi

Βρυξέλλες

Αν έχετε αναχώρηση νωρίς το πρωί ή άφιξη αργά το βράδυ και δεν θέλετε να ασχοληθείτε με τη νυχτερινή μεταφορά από/προς το αεροδρόμιο, χρησιμοποιήστε ένα από τα ξενοδοχεία κοντά στο αεροδρόμιο.

Ξενοδοχεία κοντά στον αεροσταθμό

  • ibis Budget Charleroi Airport - τιμές από 48 eur ανά διανυκτέρευση, το ξενοδοχείο απέχει περίπου 1 χλμ. από τον τερματικό σταθμό και προσφέρει μεταφορά με χρέωση
  • DC Hotel & Restaurant Charleroi Airport - τιμές από 55 eur ανά διανυκτέρευση, το ξενοδοχείο απέχει περίπου 1 χλμ. από τον τερματικό σταθμό και προσφέρει μεταφορά με χρέωση

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι η πρόσβαση στο αεροδρόμιο με τα πόδια δεν είναι δυνατή, ο τερματικός σταθμός είναι προσβάσιμος μόνο με λεωφορείο, αυτοκίνητο ή ταξί.

Ξενοδοχεία στις Βρυξέλλες

Για ευρύτερη επιλογή καταλυμάτων, αναζητήστε τα κέντρα της πόλης. Ωστόσο, θα πρέπει να υπολογίσετε μεγαλύτερη απόσταση από το αεροδρόμιο, το οποίο απέχει περίπου μία ώρα από το κέντρο των Βρυξελλών.

 
Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.