Βρυξέλλες
Αεροδρόμιο Brussels South Charleroi

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αναχωρήσετε ή φτάσετε στο αεροδρόμιο Βρυξέλλες Charleroi

Ξενοδοχεία και ύπνος στο αεροδρόμιο Βρυξέλλες Charleroi

David Eiselt ενημερωμένο 14. 11. 2023

Αν έχετε αναχώρηση νωρίς το πρωί ή άφιξη αργά το βράδυ και δεν θέλετε να ασχοληθείτε με τη νυχτερινή μεταφορά από/προς το αεροδρόμιο, χρησιμοποιήστε ένα από τα ξενοδοχεία κοντά στο αεροδρόμιο.

Ξενοδοχεία κοντά στον αεροσταθμό

  • ibis Budget Charleroi Airport - τιμές από 48 EUR ανά διανυκτέρευση, το ξενοδοχείο απέχει περίπου 1 χλμ. από τον τερματικό σταθμό και προσφέρει μεταφορά με χρέωση
  • DC Hotel & Restaurant Charleroi Airport - τιμές από 55 EUR ανά διανυκτέρευση, το ξενοδοχείο απέχει περίπου 1 χλμ. από τον τερματικό σταθμό και προσφέρει μεταφορά με χρέωση

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι η πρόσβαση στο αεροδρόμιο με τα πόδια δεν είναι δυνατή, ο τερματικός σταθμός είναι προσβάσιμος μόνο με λεωφορείο, αυτοκίνητο ή ταξί.

Ξενοδοχεία στις Βρυξέλλες

Για ευρύτερη επιλογή καταλυμάτων, αναζητήστε τα κέντρα της πόλης. Ωστόσο, θα πρέπει να υπολογίσετε μεγαλύτερη απόσταση από το αεροδρόμιο, το οποίο απέχει περίπου μία ώρα από το κέντρο των Βρυξελλών.

 
Avatar uživatele
David Eiselt

Ο David είναι ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 302 πτήσεις και 49 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.