Υπηρεσίες στο αεροδρόμιο Βιέννη

Βιέννη

Μάθετε ποιες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις είναι διαθέσιμες στο αεροδρόμιο της Βιέννης. Πού είναι το καλύτερο μέρος για φαγητό και ψώνια;

Διαδίκτυο και wi-fi

Το wi-fi είναι δωρεάν και απεριόριστο στο αεροδρόμιο.

Εάν χρησιμοποιείτε κάρτα sim από χώρα της ΕΕ, μπορείτε να πραγματοποιείτε κλήσεις και να χρησιμοποιείτε δεδομένα στην Αυστρία στις ίδιες τιμές με αυτές της χώρας σας.

Διαφορετικά, αποκτήστε γρήγορα και εύκολα μια ηλεκτρονική κάρτα sim δεδομένων στο airalo.com.

Σούπερ μάρκετ

Μπορείτε να αγοράσετε τρόφιμα σε κανονικές τιμές στο αεροδρόμιο σε διάφορα παντοπωλεία. Αν αναχωρείτε, θυμηθείτε να περιορίσετε τα υγρά όταν περνάτε από τον έλεγχο ασφαλείας: όλα τα σούπερ μάρκετ εξακολουθούν να βρίσκονται στον δημόσιο χώρο.

 • Billa Corso - Αεροσταθμός 3 στην κύρια αίθουσα αφίξεων κοντά στις στάσεις Regiojet και Flixbus (6:00-22:00)
 • Billa Corso - Αεροσταθμός 1 στον συνδετικό διάδρομο προς το γκαράζ P3 (5:30-20:30)
 • Relay (πρακτορείο εφημερίδων και μίνι μάρκετ) - Αεροσταθμός 3 στην κύρια αίθουσα αφίξεων (5:00-22:00)

Φθηνά ξενοδοχεία κοντά στο αεροδρόμιο της Βιέννης

Εστιατόρια και καταστήματα

Εστιατόρια, σνακ και ταχυφαγεία βρίσκονται στο δημόσιο χώρο και πίσω από την ασφάλεια.

Αναμένετε να βρείτε τα περισσότερα εστιατόρια στην πύλη C και στην αρχή του τμήματος της πύλης F. Κυρίως θα βρείτε μικρότερα καφέ και πάγκους, αλλά υπάρχουν και ολοκληρωμένα εστιατόρια ή καταστήματα γρήγορου φαγητού, όπως αυτά:

 • Burger King - Αίθουσα αφίξεων (δημόσιος χώρος) Αεροσταθμός 3 (5:00-23:00)
 • Starbucks - Αίθουσα αφίξεων (δημόσιος χώρος) του αεροσταθμού 3 (5:00-20:00)
 • Leberkas Pepi (αυστριακή κουζίνα) - περιοχή της πύλης F (5:00-20:00
 • Πλήρης κατάλογος στην ιστοσελίδα του αεροδρομίου: viennaairport.com

Το αεροδρόμιο προσφέρει επίσης μεγάλη ποικιλία καταστημάτων. Πίσω από τα σημεία ελέγχου ασφαλείας υπάρχουν αρκετά καταστήματα αφορολόγητων ειδών, καθώς και μπουτίκ ρούχων, καταστήματα με αναμνηστικά και γλυκά.

Στον κοινόχρηστο χώρο του αεροδρομίου θα βρείτε, για παράδειγμα, ένα φαρμακείο στον συνδετικό διάδρομο μεταξύ του αεροσταθμού 1 και του γκαράζ P3. Είναι ανοιχτό από τις 8:00-19:00.

Αίθουσες αναμονής

Οι αίθουσες αναμονής του αεροδρομίου προσφέρουν μια άνετη αναμονή πριν από την αναχώρηση με απεριόριστα αναψυκτικά, συμπεριλαμβανομένων ζεστών γευμάτων, και άνετα καθίσματα. Το αεροδρόμιο της Βιέννης διαθέτει δύο αίθουσες αναμονής με πρόσβαση για όλους τους επιβάτες.

 • Vienna Lounge - πίσω από το σημείο ελέγχου ασφαλείας στις πύλες C και D (ανοιχτό 4:30-22:00), λεπτομερείς πληροφορίες στο viennaairport.com/vienna-lounge
 • Sky Lounge - πίσω από το σημείο ελέγχου ασφαλείας στις πύλες F και G (ανοιχτό 4:30-23:00), λεπτομερείς πληροφορίες στο viennaairport.com/sky-lounge

Δωρεάν πρόσβαση στα σαλόνια έχουν οι κάτοχοι των ακόλουθων πιστωτικών καρτών:

 • MasterCard PREMIUM - μόνο κάρτες που εκδίδονται στην Αρμενία, τη Λευκορωσία, τη Βοσνία, τη Βουλγαρία, την Κροατία, την Τσεχική Δημοκρατία, την Ουγγαρία, το Καζακστάν, τη Μολδαβία, το Μαυροβούνιο, τη Βόρεια Μακεδονία, τη Ρουμανία, τη Σερβία, τη Σλοβακία, τη Σλοβενία και την Ουκρανία.
 • Visa ή MastarCard PLATINUM - μόνο κάρτες που εκδίδονται στην Αυστρία
 • Visa GOLD - μόνο από την Slovenská sporitelna

Η πρόσβαση στα σαλόνια μπορεί να πληρωθεί και κοστίζει 39 eur στο Sky Lounge ή 49 eur στο Vienna Lounge

Χώρος φύλαξης αποσκευών

Μπορείτε να αποθηκεύσετε τις αποσκευές σας στον κοινόχρηστο χώρο του αεροσταθμού 3. Ο χώρος φύλαξης αποσκευών είναι ανοιχτός καθημερινά από τις 5:30 π.μ. έως τις 11:00 μ.μ., αλλά οι αποσκευές σας μπορούν επίσης να παραμείνουν και τη νύχτα.

Η τιμή για τις χειραποσκευές είναι 5 eur ανά ημέρα, ενώ οι μεγαλύτερες βαλίτσες κοστίζουν 10 eur ανά ημέρα.

Πόσιμο νερό

Μπορείτε να προμηθευτείτε δωρεάν κρύο πόσιμο νερό σε μπουκάλι στις βρύσες πίσω από το σημείο ελέγχου ασφαλείας.

Δεν έχουν σήμανση, αλλά συνήθως βρίσκονται δίπλα στις τουαλέτες, για παράδειγμα στα ακόλουθα σημεία:

 • Στην είσοδο του περιφραγμένου διαδρόμου "F" απέναντι από το εστιατόριο του Jamie Oliver.
 • Μεταξύ των εξόδων D61 και D66
 • Πύλη C41
 • Είσοδος περιφραγμένου διαδρόμου "G"

Ξεναγήσεις στο αεροδρόμιο και σημεία θέασης

Το αεροδρόμιο προσφέρει ξεναγήσεις στις εγκαταστάσεις και στους χώρους του αεροδρομίου. Το κέντρο επισκεπτών "VISITAIR" βρίσκεται στον αεροσταθμό 3. Οι ξεναγήσεις πραγματοποιούνται από τις 8:30 π.μ. έως τις 6:00 μ.μ. (εκτός Κυριακής) και η τιμή είναι 23,90 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη διεύθυνση: viennaairport.com/besucherwelt.

Στην οροφή του Αεροσταθμού 3, το παρατηρητήριο είναι ανοιχτό για το κοινό καθημερινά από τις 8:00 έως τις 22:00 (Μάιος έως Αύγουστος) ή από τις 10:00 έως τις 20:00 τον υπόλοιπο χρόνο. Η είσοδος κοστίζει 4 ευρώ, για τα παιδιά 2 ευρώ.

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.