Μεταφορά στο αεροδρόμιο Βιέννη

Βιέννη

Το αεροδρόμιο της Βιέννης είναι το κύριο σημείο αναχώρησης και άφιξης για μεγάλο μέρος της Τσεχικής Δημοκρατίας και της Σλοβακίας. Είτε θέλετε απλώς να ελέγξετε την κατάσταση της πτήσης σας είτε περιμένετε συγγενείς και θέλετε να μάθετε αν η πτήση σας έχει καθυστέρηση, ελέγξτε online την κατάσταση της συγκεκριμένης πτήσης σας. Ο επίσημος ιστότοπος του αεροδρομίου προσφέρει πάντα τις πιο ακριβείς πληροφορίες:

Σε αυτόν τον ιστότοπο θα βρίσκετε πάντα ενημερωμένες ηλεκτρονικές πληροφορίες για όλες τις αφίξεις και αναχωρήσεις, συμπεριλαμβανομένης της αναμενόμενης καθυστέρησης ή ακόμη και του αριθμού της πύλης αναχώρησης.

Σε περίπτωση καθυστέρησης ή ακύρωσης πτήσης δικαιούστε αποζημίωση μέχρι του ποσού των 600 ευρώ.

Αίτηση αποζημίωσης

Μια εναλλακτική και πιο διασκεδαστική μορφή διαδικτυακής παρακολούθησης πτήσεων προς το αεροδρόμιο της Βιέννης προσφέρεται από το Flightradar24.com, έναν ιστότοπο που παρακολουθεί ζωντανά την εναέρια κυκλοφορία παγκοσμίως. Μιλάμε συγκεκριμένα για το αεροδρόμιο της Βιέννης, οπότε ας ρίξουμε μια ματιά απευθείας σε αυτούς τους συνδέσμους:

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.