Μετάβαση στο αεροδρόμιο Βιέννη

Βιέννη

Πηγαίνετε στην αναχώρησή σας με αυτοκίνητο και ψάχνετε για χώρο στάθμευσης στο αεροδρόμιο της Βιέννης;

Μακροχρόνιος χώρος στάθμευσης

Εάν αποφασίσετε να φτάσετε στο αεροδρόμιο με το αυτοκίνητο, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τον επίσημο χώρο στάθμευσης του αεροδρομίου με online κράτηση. Οι τυπικές τιμές κυμαίνονται από 80 eur έως 100 eur ανά εβδομάδα.

Ο φθηνότερος ασφαλής χώρος στάθμευσης Parktiger βρίσκεται στο Schwechat και διατίθεται με 5,99 eur ανά ημέρα (+ εφαρμόστε τον κωδικό προσφοράς PARKTIGER10 για έκπτωση 10%). Κάντε κράτηση online στο Parktiger.at. Σε αντίθεση με άλλους (και σημαντικά ακριβότερους) χώρους στάθμευσης, δεν προσφέρει υπηρεσία μεταφοράς προς τον τερματικό σταθμό - κοστίζει 14 eur.

Χρησιμοποιήστε αντ' αυτού το τρένο, ο σταθμός απέχει μόλις 100 μέτρα από το χώρο στάθμευσης. Το εισιτήριο μιας διαδρομής κοστίζει 2 eur, ενώ τα τρένα εκτελούν δρομολόγια κάθε 10 έως 20 λεπτά. Το πρώτο τρένο προς το αεροδρόμιο αναχωρεί από το Schwechat στις 4:36 (έως και 5:06 τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες), το τελευταίο στις 0:06. Στην αντίθετη κατεύθυνση από το αεροδρόμιο, το πρώτο δρομολόγιο αναχωρεί στις 4:42 και το τελευταίο στις 0:18.

Άλλες επιλογές όσον αφορά την τιμή σε σχέση με την εγγύτητα στο αεροδρόμιο είναι οι ιδιωτικοί χώροι στάθμευσης. Σε αυτά περιλαμβάνονται το Panda Parken, με τιμές 59 ευρώ την εβδομάδα (κράτηση στο pandaparken.at), το Holiday Parking (κράτηση στο holidayparking.at) ή ο χώρος στάθμευσης Mazur κοντά στον αυτοκινητόδρομο, ο οποίος παρέχει δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς προς τον τερματικό σταθμό, με τιμές που ξεκινούν από 70 ευρώ την εβδομάδα. Κάντε κράτηση online στη διεύθυνση Mazur.at.

Εναλλακτικά, μπορείτε να σταθμεύσετε στα πάρκινγκ P+R της Βιέννης κοντά στους σταθμούς του μετρό (Erdberg, Leopoldau). Η ημερήσια στάθμευση κοστίζει 3,60 ευρώ, ενώ η εβδομαδιαία στάθμευση στη συνέχεια ανεβαίνει στα 18,30 ευρώ. Ο πιο βολικός χώρος στάθμευσης είναι ο Leopoldau, από τον οποίο περνούν απευθείας τρένα S7 προς το αεροδρόμιο. Αυτοί οι χώροι στάθμευσης είναι στεγασμένοι.

Όταν ταξιδεύετε από τη Μπρατισλάβα, μπορείτε να σταθμεύσετε το αυτοκίνητό σας δωρεάν στο αφύλακτο P+R Wolfsthal, λίγο πιο πέρα από τα σύνορα, απ' όπου περνάει η απευθείας γραμμή S-Bahn S7 προς το αεροδρόμιο από τις 3:55. Το εισιτήριο κοστίζει 9,90 ευρώ.

Βραχυπρόθεσμος χώρος στάθμευσης

Όταν παραλαμβάνετε ή αφήνετε συγγενείς ή φίλους, χρησιμοποιήστε τη ράμπα προς το επίπεδο αναχώρησης, όπου μπορείτε να σταματήσετε δωρεάν για μέγιστο χρονικό διάστημα 10 λεπτών . Αν θέλετε να αποχαιρετήσετε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, σταθμεύστε ακριβώς μπροστά από τους τερματικούς σταθμούς στο χώρο στάθμευσης Κ3 με 5 ευρώ ανά ώρα ή στο χώρο στάθμευσης C, περίπου 10 λεπτά με τα πόδια, με 3,90 ευρώ ανά ώρα. Οι χώροι στάθμευσης 3 (στον τερματικό σταθμό 1/1Α) και 4 (στον τερματικό σταθμό 3) κοστίζουν 4,70 eur ανά ώρα, αντίστοιχα.

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.