Υπηρεσίες στο αεροδρόμιο Bari

Alberobello

Μάθετε ποιες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις είναι διαθέσιμες στο Αεροδρόμιο Bari. Πού είναι το καλύτερο μέρος για φαγητό και πού να ψωνίσετε;

Διαδίκτυο και wi-fi

Το Wi-Fi διατίθεται δωρεάν μέσω του hotspot AdP_FreeWifi αφού συνδεθείτε με το email σας ή τα κοινωνικά δίκτυα.

Εάν χρησιμοποιείτε κάρτα sim από χώρα της ΕΕ, μπορείτε να τηλεφωνείτε και να χρησιμοποιείτε δεδομένα στην Ιταλία στις ίδιες τιμές με αυτές της χώρας σας.

Διαφορετικά, αποκτήστε μια e-sim δεδομένων γρήγορα και εύκολα στο airalo.com.

Εστιατόρια και καταστήματα

Εστιατόρια και καφετέριες μπορείτε να βρείτε τόσο μπροστά όσο και πίσω από το σημείο ελέγχου ασφαλείας, ωστόσο στον δημόσιο χώρο τα εστιατόρια είναι πολύ πιο ευρύχωρα. Για παράδειγμα, μπορείτε να επισκεφθείτε τα McDonald's (9:30-22:00) ή το Lavazza Café (6:00-22:00). Για έναν κατάλογο των καταστημάτων, επισκεφθείτε τον ιστότοπο του αεροδρομίου.

Τα καταστήματα αφορολόγητων ειδών, ρούχων ή αναμνηστικών βρίσκονται πίσω από την ασφάλεια, ενώ στον δημόσιο χώρο θα βρείτε μικρότερα περίπτερα και ταξιδιωτικά καταστήματα.

Φθηνά ξενοδοχεία κοντά στο αεροδρόμιο του Μπάρι

Στο αεροδρόμιο του Μπάρι δεν υπάρχει κανένα κλασικό σούπερ μάρκετ τροφίμων.

Ένα φαρμακείο με ώρες λειτουργίας 7:30-21:00 βρίσκεται στο δημόσιο χώρο της αίθουσας αναχωρήσεων.

ΑΤΜ

Τα ΑΤΜ στο αεροδρόμιο λειτουργούν από την Euronet (δεν συνιστάται λόγω της δυσμενούς μετατροπής της συναλλαγματικής ισοτιμίας) ή την Banca Popolare Pugliese με χρέωση 0 eur.

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.