Ξενοδοχεία και ύπνος στο αεροδρόμιο Bari

Alberobello

Λόγω των συχνών πολύ πρώιμων αναχωρήσεων ή καθυστερημένων αφίξεων και των σχετικά αραιών δημόσιων συγκοινωνιών που δεν λειτουργούν όλη τη νύχτα προς το αεροδρόμιο, οι ταξιδιώτες συχνά αναζητούν επιλογές διαμονής κοντά στο αεροδρόμιο.

Ξενοδοχεία κοντά στο αεροδρόμιο

Δεν υπάρχουν ξενοδοχεία ακριβώς δίπλα στον τερματικό σταθμό, το πλησιέστερο ξενοδοχείο Parco dei Principi απέχει λιγότερο από 2 χλμ. από το αεροδρόμιο και προσφέρει δωρεάν μεταφορά στον τερματικό σταθμό.

Υπάρχουν μερικά ιδιωτικά, φθηνότερα διαμερίσματα σε απόσταση περίπου 2,3 χλμ. από το αεροδρόμιο (βλ. χάρτη με τα πόδια), αλλά ο μόνος τρόπος για να φτάσετε στο αεροδρόμιο είναι με τα πόδια. Τα φθηνότερα είναι το B&B Karol Airport ή το Coco's Rooms.

Ξενοδοχεία στο Μπάρι

Αν προτιμάτε να μείνετε στο κέντρο της πόλης, θα βρείτε μια ευρύτερη επιλογή από φθηνά διαμερίσματα και ξενοδοχεία 4 αστέρων καλύτερης ποιότητας. Οι τιμές στο Μπάρι την υψηλή περίοδο ξεκινούν από 90 eur ανά διανυκτέρευση.

 
Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.