Μεταφορά από το αεροδρόμιο Bari

Alberobello

Το αεροδρόμιο του Μπάρι εξυπηρετείται με τρένο, δημόσια λεωφορεία και περιφερειακά λεωφορεία προς προορισμούς εκτός Μπάρι.

Κάντε κράτηση ξενοδοχείου στο κέντρο του Μπάρι

Τρένο

Οι σιδηροδρομικές γραμμές FM2 και FR2 προσφέρουν την ταχύτερη και πιο άνετη μεταφορά. Τερματίζουν στο κέντρο της πόλης στον κεντρικό σταθμό Bari Centrale. Ο σταθμός απέχει περίπου 250 μέτρα από τον τερματικό σταθμό και η πρόσβαση σε αυτόν γίνεται μέσω μιας υπόγειας διάβασης με σήμανση.

 • Τιμή - 5,20 eur για μία διαδρομή (ισχύει μόνο για το τρένο, όχι για τα λεωφορεία των δημόσιων συγκοινωνιών στο Μπάρι).
 • Χρόνος ταξιδιού - 21 λεπτά
 • Συχνότητα - 13-50 λεπτά
 • Πρώτο τρένο προς το αεροδρόμιο - 4:55 π.μ. (Δευτέρα-Σάββατο), 5:10 π.μ. (Κυριακές και αργίες)
 • Τελευταίο τρένο από το αεροδρόμιο - 23:33 (Δευτέρα-Σάββατο)- 23:24 (Κυριακή και αργίες)
 • Συμβουλή για ένα ξενοδοχείο κοντά στο σταθμό: Hotel Adria ***

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 5,20 ευρώ και τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν από το περίπτερο ή το μηχάνημα έκδοσης εισιτηρίων έξω από την είσοδο του σταθμού. Μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά ή κάρτα. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι το αεροδρόμιο εξυπηρετείται από την περιφερειακή εταιρεία Ferrotramviaria και επομένως τα εισιτήρια δεν μπορούν να αγοραστούν μέσω της ιστοσελίδας των ιταλικών σιδηροδρόμων Trenitalia.

Για πληροφορίες σχετικά με τους δημόσιους σιδηροδρόμους του Μπάρι και τα δρομολόγια, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα ferrovienordbarese.it.

Δημόσιο λεωφορείο προς Μπάρι

Η φθηνότερη συγκοινωνία προς το κέντρο του Μπάρι είναι η γραμμή 16 του προαστιακού λεωφορείου της εταιρείας μεταφορών AMTAB (δρομολόγια και πληροφορίες: amtab.it/en), η οποία εκτελεί δρομολόγια κάθε 30 έως 60 λεπτά μεταξύ του αεροδρομίου του Μπάρι και του σιδηροδρομικού σταθμού.

Σε σύγκριση με το τρένο, το λεωφορείο έχει επίσης το πλεονέκτημα να πηγαίνει στο ιστορικό κέντρο.

Μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια από το πρακτορείο RELAY στον 1ο όροφο του αεροδρομίου, στην πόλη σε οποιοδήποτε καπνοπωλείο ή μέσω της εφαρμογής MUVT (διαθέσιμη στο Google Play ή στο App Store).

 • Τιμή - 1 eur / 1 διαδρομή- 1,20 eur / μεταφορά για 90 λεπτά
 • Χρόνος διαδρομής - 45 λεπτά
 • Συχνότητα - 20-35 λεπτά
 • Πρώτο λεωφορείο προς το αεροδρόμιο - 5:20 π.μ. (Δευτέρα-Σάββατο), 5:40 π.μ. (Κυριακή και αργίες)
 • Τελευταίο λεωφορείο από το αεροδρόμιο - 22:10 (Δευτέρα-Σάββατο)- 22:00 (Κυριακή και αργίες)
 • Συμβουλή για το ξενοδοχείο στη στάση "Garibaldi-Visconti": Executive Business Hotel ***

Για λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις δημόσιες συγκοινωνίες στην πόλη, ανατρέξτε στον οδηγό μας για το Μπάρι.

Τα άνετα λεωφορεία της Terravision για το Μπάρι

Η τελευταία εναλλακτική λύση είναι τα μεγάλα, πιο άνετα λεωφορεία της Terravision σε συνεργασία με την Tempesta (ορισμένα από τα λεωφορεία μπορούν να περιγραφούν απλώς ως "Tempesta").

 • Τιμή - 4 ευρώ (η επιστροφή δεν έχει έκπτωση)
 • Αγοράστε το εισιτήριό σας ηλεκτρονικά στο terravision.eu
 • Χρόνοςταξιδιού - 30 λεπτά
 • Συχνότητα - 50-60 λεπτά
 • Πρώτο λεωφορείο για το αεροδρόμιο - 5:10 (κάθε μέρα)
 • Τελευταίο λεωφορείο από το αεροδρόμιο - 0:10 (κάθε μέρα)

Το πλεονέκτημα είναι οι μεταγενέστερες αναχωρήσεις από το αεροδρόμιο και το βολικό ταξίδι χωρίς στάση προς το σταθμό Bari Centrale.

Λεωφορείο προς Gargano

Υπάρχουν επίσης απευθείας λεωφορεία από το αεροδρόμιο του Μπάρι προς την περιοχή Gargano, δημοφιλής για την όμορφη ακτογραμμή της και τα υπέροχα πυθμένα θέρετρα. Τα δρομολόγια και λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση metaurobus.it/gargano-easy-to-reach.

Ενοικίαση αυτοκινήτου

Εάν το αεροδρόμιο του Μπάρι χρησιμεύει ως αφετηρία για εκδρομές στην ύπαιθρο της Απουλίας, η ενοικίαση αυτοκινήτου είναι η καλύτερη επιλογή. Πολλές μεγάλες διεθνείς και μικρότερες τοπικές εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων έχουν την έδρα τους ακριβώς στο αεροδρόμιο.

Οι τιμές από τις μικρότερες εταιρείες ενοικίασης ξεκινούν από 120 ευρώ για 4 ημέρες, αλλά οι πιο αξιόπιστες εταιρείες ενοικίασης προσφέρουν σήμερα τιμές από 200 ευρώ.

Μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές όλων των εταιρειών ενοικίασης αυτοκινήτων στο Μπάρι, για παράδειγμα, στο booking.com, όπου μπορείτε επίσης να κάνετε απευθείας κράτηση αυτοκινήτου.

Συγκρίνετε τις τιμές από τις φθηνότερες

Ταξί

Τα ταξί είναι το μόνο μέσο μεταφοράς που είναι διαθέσιμο τη νύχτα.

Η τιμή για το κέντρο του Μπάρι είναι σταθερή και βασίζεται στα 23 ευρώ.

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.