Καιρός σε Κουάλα Λουμπούρ και καλύτερη ώρα για να πάτε

Λεπτομέρεια του πύργου Petronas

Το τροπικό κλίμα της Μαλαισίας εξασφαλίζει όλο το χρόνο θερμοκρασίες γύρω στους 30°C και υψηλή υγρασία. Στην Κουάλα Λουμπούρ, μπορείτε να υπολογίζετε σε σταθερό καιρό κάθε μέρα, που χαρακτηρίζεται από νεφώσεις, θερμοκρασίες 33 °C και περιστασιακές βροχές.

Στην KL, ο ήλιος μπορεί να λάμπει σε έναν γαλάζιο ουρανό και μέσα σε 10 λεπτά να καλύπτεται από μαύρα σύννεφα και πολύ δυνατή βροχή. Σε άλλα 10 λεπτά έχει ως επί το πλείστον τελειώσει.

Αν παρακολουθείτε την πρόγνωση του καιρού, οι καταιγίδες θα σας ξεπηδούν πάντα. Μην τρομάζετε, οι μέρες καταιγίδας αναφέρονται συνεχώς από τις δροσοσταλίδες για 365 ημέρες το χρόνο και στην πραγματικότητα ο καιρός είναι ηλιόλουστος, στην καλύτερη περίπτωση συννεφιασμένος.

Πίνακας θερμοκρασιών κατά τη διάρκεια του έτους

Κουάλα Λουμπούρ - Θα έχει ζέστη και υγρασία.

Μήνας
Καιρός
Air
Ιανουάριος
βροχερό
27 °C
Φεβρουάριος
βροχερό
28 °C
Μάρτιος
βροχερό
28 °C
Απρίλιος
βροχερό
28 °C
μπορεί
βροχερό
28 °C
Ιούνιος
βροχερό
28 °C
Ιούλιος
βροχερό
28 °C
Αύγουστος
βροχερό
28 °C
Σεπτέμβριος
βροχερό
28 °C
Οκτώβριος
βροχερό
28 °C
Νοέμβριος
βροχερό
27 °C
Δεκέμβριος
βροχερό
27 °C

Πότε να πάτε στο Κουάλα Λουμπούρ

Πηγαίνετε στην Κουάλα Λουμπούρ ανά πάσα στιγμή, αν έχετε τρόπο να το αποφύγετε. Ακόμη και η περιστασιακή βροχή δεν ενοχλεί τους τουρίστες της πόλης και μπορείτε να βρείτε καταφύγιο σε ένα εστιατόριο, ένα καφέ ή ένα εμπορικό κέντρο.

Αποφύγετε την κινεζική Πρωτοχρονιά και το Ραμαζάνι.

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.