Πού να μείνετε στο Κουάλα Λουμπούρ

Λεπτομέρεια του πύργου Petronas

Πού να μείνετε στην Κουάλα Λουμπούρ

Η Κουάλα Λουμπούρ, παρά την απεραντοσύνη και το μέγεθός της, είναι μια αρκετά εύκολη μητρόπολη στην πλοήγηση. Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολύ χρόνο για να αναρωτηθείτε πού να μείνετε, καθώς υπάρχει μόνο ένα κέντρο και τα περισσότερα από τα απαραίτητα βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια, το πολύ δύο με τρεις σταθμούς του μετρό.

Η περιοχή γύρω από την Τσάιναταουν θεωρείται το κέντρο της πόλης. Κατά μήκος του σταθμού Pasar Seni θα βρείτε πολλά οικονομικά και μεσαίας κατηγορίας ξενοδοχεία.

Αν σας αρέσει το υψηλότερο επίπεδο, αναζητήστε ξενοδοχεία κοντά στο KL Sentral, όπου υπάρχουν τα Hilton, Le Meridien, St. Regis. Φυσικά, υπάρχει και η τοποθεσία KLCC κοντά στους πύργους Petronas, όπου τα ξενοδοχεία προσφέρουν κυρίως θέα στους φωτισμένους δίδυμους πύργους.

Συμβουλή για το ξενοδοχείο. Στην τιμή των 20 ευρώ ανά δωμάτιο, το ξενοδοχείο προσφέρει άνετα καταλύματα χωρίς παράθυρα, αλλά με μια τέλεια πισίνα στον τελευταίο όροφο που εγγυάται εκπληκτική θέα τόσο στους πύργους Petronas όσο και στο Menara KL και μια ιδανική τοποθεσία ακριβώς δίπλα στην κεντρική αγορά. Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να μείνετε χωρίς δωμάτιο με παράθυρα, πολλά άλλα ξενοδοχεία ή διαμερίσματα Airbnb σε τιμές γύρω στα 44 eur προσφέρουν παρόμοια θέα.

Τιμές

Οι ξενώνες σε κοντινή απόσταση από το κέντρο της πόλης κυμαίνονται μεταξύ 7 eur - 11 eur ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση και το ιδιωτικό μπάνιο είναι στάνταρ.

Μπορείτε να βρείτε ένα ξενοδοχείο μέσης ποιότητας με 3 έως 4 αστέρια σε τιμή μεταξύ 15 eur - 26 eur ανά δωμάτιο. Συνήθως περιλαμβάνεται πρωινό και ο αριθμός των αστέρων μπορεί να μην είναι ενδεικτικός.

Τα πιο πολυτελή κομμάτια μπορείτε να τα αποκτήσετε από 55 eur έως 92 eur ανά δωμάτιο, λαμβάνοντας υπόψη μόνο αποδεδειγμένες αλυσίδες όπως Hilton, Sofitel, Pullman, Sheraton, Shangri La και Mandarin.

Μπορείτε να συγκρίνετε εύκολα τα διαθέσιμα καταλύματα στο booking.com/kuala-lumpur, για παράδειγμα.

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.