Ξενοδοχεία και ύπνος στο αεροδρόμιο Τζέντα

Καμπούλ - Σαουδική Αραβία

Βρείτε το καλύτερο κατάλυμα κοντά στο αεροδρόμιο της Τζέντα ή στο κέντρο της πόλης.

Ξενοδοχεία κοντά στο αεροδρόμιο

Δεν θα βρείτε ξενοδοχεία σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τους αεροσταθμούς. Τα ξενοδοχεία βρίσκονται ως επί το πλείστον κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου που κυκλώνει την περιοχή του αεροδρομίου.

Ορισμένα ξενοδοχεία προσφέρουν ιδιωτική μεταφορά προς το αεροδρόμιο έναντι αμοιβής περίπου 100 sar, η οποία είναι αρκετά ακριβή για τα τοπικά δεδομένα. Ωστόσο, υπάρχουν επίσης ξενοδοχεία με δωρεάν μεταφορά στους τερματικούς σταθμούς.

  • Clarion Hotel Jeddah Airport *** - Ένα διεθνές ξενοδοχείο με τιμές γύρω στα 100 σαρ, η απόσταση από τον τερματικό σταθμό είναι 6 λεπτά και το ξενοδοχείο βρίσκεται σε βολική τοποθεσία από το αεροδρόμιο προς την κατεύθυνση του κέντρου.
  • Donatello Jeddah Airport **** - Ένα ξενοδοχείο με τιμές από 100 eur είναι βολικό όταν ταξιδεύετε με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο εκτός Τζέντα. Το ταξί προς το αεροδρόμιο κοστίζει περίπου 50 sar.

Ξενοδοχεία στο κέντρο

Η Τζέντα είναι μια τεράστια δυναμική πόλη και ένα από τα οικονομικά κέντρα της χώρας και ως εκ τούτου υπάρχει κάτι παραπάνω από επαρκής προσφορά ξενοδοχείων. Ποια ξενοδοχεία στο κέντρο θα σας προτείναμε;

  • Prime Almina **** - Ένα ξενοδοχείο με καλή βαθμολογία 10 λεπτά με τα πόδια από το ιστορικό κέντρο της παλιάς Τζέντα
  • Crowne Plaza Jeddah ***** - ένα διεθνές ξενοδοχείο που βρίσκεται στο Al-Hamra Corniche
  • Sheraton Jeddah Hotel ***** - διεθνές ξενοδοχείο στο νέο παραλιακό πεζόδρομο βόρεια του κέντρου και περίπου 25 λεπτά από το αεροδρόμιο

Διανυκτέρευση στον τερματικό σταθμό

Για μεγάλες διανυκτερεύσεις, μπορείτε πάντα να περιμένετε να περάσετε τη νύχτα στο λόμπι του αεροδρομίου, εκτός αν θέλετε να ασχοληθείτε με μια ακριβή βίζα διέλευσης μόνο για μία νύχτα.

Δυστυχώς, δεν υπάρχει ξενοδοχείο διέλευσης μέσα στον τερματικό σταθμό.

Οι διανυκτερεύσεις στο αεροδρόμιο της Τζέντα δεν είναι πολύ άνετες, καθώς δεν υπάρχουν χώροι χαλάρωσης και όλα τα καθίσματα διαθέτουν υποβραχιόνια. Πάρτε μαζί σας πιο ζεστά ρούχα, καθώς ο κλιματισμός λειτουργεί πάντα στο μέγιστο.

Ο τερματικός σταθμός 1 είναι πολύ ευρύχωρος και μπορείτε πάντα να βρείτε μια ήσυχη θέση, ενώ ο τερματικός σταθμός North είναι συχνά πολύ γεμάτος και οι διανυκτερεύσεις είναι εξαιρετικά άβολες.

 
Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.