Υπηρεσίες στο αεροδρόμιο Τίρανα

Τίρανα

Μάθετε ποιες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις είναι διαθέσιμες στο Αεροδρόμιο των Τιράνων. Πού είναι το καλύτερο μέρος για να φάτε και πού να ψωνίσετε;

Φθηνά ξενοδοχεία κοντά στο αεροδρόμιο των Τιράνων

Διαδίκτυο και wi-fi

Το wi-fi είναι δωρεάν και απεριόριστο σε όλο το αεροδρόμιο.

Μην καθυστερείτε να αγοράσετε μια φυσική κάρτα sim κατά την άφιξη. Αποκτήστε μια αλβανική e-sim με δεδομένα γρήγορα και εύκολα στο διαδίκτυο airalo.com.

Η Αλβανία δεν ανήκει στην ΕΕ και, ως εκ τούτου, οι κάτοχοι ευρωπαϊκών καρτών sim εδώ πρέπει να πληρώνουν πλήρη τιμολόγια περιαγωγής.

Καταστήματα και σούπερ μάρκετ

Στην αίθουσα αφίξεων, μπορείτε να αγοράσετε βασικά είδη διατροφής και προσυσκευασμένες μπαγκέτες στο πρακτικό μίνι μάρκετ Conad, το οποίο είναι ανοιχτό 24 ώρες το 24ωρο.

Κατά τα άλλα, η επιλογή των καταστημάτων στο αεροδρόμιο είναι πολύ φτωχή. Μετά τον έλεγχο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πολύ μικρό κατάστημα αφορολόγητων ειδών, κοσμηματοπωλεία και βιβλιοπωλεία.

Εστιατόρια

Υπάρχει περιορισμένος αριθμός εστιατορίων στο αεροδρόμιο. Οι τιμές είναι σημαντικά υψηλότερες από τις συνήθεις στην πόλη.

Εξαίρεση αποτελεί το υποκατάστημα KFC, το οποίο θα βρείτε ακριβώς δίπλα στην κύρια έξοδο του αεροδρομίου, όπου οι τιμές είναι ίδιες με όλες τις άλλες περιοχές. Πολλά από τα εστιατόρια, συμπεριλαμβανομένου του KFC, είναι ανοιχτά όλο το 24ωρο.

Μετά τον έλεγχο ασφαλείας υπάρχουν 3 καφετέριες, ένα εστιατόριο στο δημόσιο χώρο και μόνο το KFC. Μια λίστα με όλες τις επιλογές για φαγητό μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο του αεροδρομίου.

Αποθήκευση αποσκευών

Δεν υπάρχει χώρος φύλαξης αποσκευών στο αεροδρόμιο των Τιράνων.

ΑΤΜ και ανταλλακτήρια συναλλάγματος

Υπάρχουν δύο ανταλλακτήρια συναλλάγματος στην αίθουσα αφίξεων με τιμές παρόμοιες με αυτές που μπορείτε να βρείτε σε τράπεζες ή ανταλλακτήρια συναλλάγματος στο κέντρο της πόλης.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ΑΤΜ των ακόλουθων τραπεζών:

  • OTP Bank - τέλος ανάληψης περίπου 500 όλα
  • Raiffeisen - τέλος ανάληψης περίπου 600 όλα
  • TIA Bank - τέλος ανάληψης περίπου 400 όλα
Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.