Τίρανα
Αεροδρόμιο Τιράνων

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αναχωρήσετε ή φτάσετε στο αεροδρόμιο Τίρανα

Ξενοδοχεία και ύπνος στο αεροδρόμιο Τίρανα

Krystof Hajek ενημερωμένο 18. 9. 2023

Το αεροδρόμιο των Τιράνων λειτουργεί όλη τη νύχτα και η Wizz Air και οι τοπικές αεροπορικές εταιρείες ειδικότερα φτάνουν συχνά πολύ αργά τη νύχτα.

Ξενοδοχεία κοντά στον τερματικό σταθμό

Γι' αυτό υπάρχουν αρκετά ξενοδοχεία κοντά στο αεροδρόμιο, όπου μπορείτε ιδανικά να μείνετε και να συνεχίσετε το πρωί για το κέντρο ή τη θάλασσα.

  • Hotel Verzaci *** - Το φθηνότερο, αλλά απολύτως χαλαρωτικό ξενοδοχείο. Βρίσκεται σε απόσταση περίπου 10 λεπτών με τα πόδια από το αεροδρόμιο κατά μήκος του πεζοδρομίου και μια διανυκτέρευση εδώ κοστίζει περίπου από 31 EUR
  • N Hotel by NOSHI **** - εξαιρετική ποιότητα σε καλή τιμή, το ξενοδοχείο απέχει περίπου 6 λεπτά με τα πόδια από τον τερματικό σταθμό και πληρώνετε από 55 EUR
  • Best Western Premier Ark Hotel **** - αν προτιμάτε διεθνείς αλυσίδες, μείνετε σε αυτό το ξενοδοχείο 2 λεπτά με τα πόδια από τον τερματικό σταθμό με τιμές από 70 EUR
  • Airport Garden Hotel *** - χάρη στις καλαίσθητες σύγχρονες ανέσεις και την απόσταση περίπου 4 λεπτών με τα πόδια από τον τερματικό σταθμό, αυτό το ξενοδοχείο έχει την καλύτερη βαθμολογία από οποιοδήποτε άλλο στην περιοχή. Οι τιμές ξεκινούν από 59 EUR.

Ξενοδοχεία στο κέντρο των Τιράνων

Εάν αποφασίσετε να πάρετε το λεωφορείο το βράδυ προς το κέντρο ή νωρίς το πρωί από το κέντρο προς το αεροδρόμιο, τα πλησιέστερα ξενοδοχεία στη στάση του λεωφορείου στο κέντρο είναι τα εξής Lot Boutique Hotel by Hotels and Préférence **** (3 λεπτά με τα πόδια) ή Tirana International Hotel **** (5 λεπτά με τα πόδια).

 
Krystof Hajek

Ο Krystof είναι ο αρχισυντάκτης του Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 574 πτήσεις και 73 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.