Υπηρεσίες στο αεροδρόμιο Roatan

Roatan

Μάθετε ποιες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις είναι διαθέσιμες στο Αεροδρόμιο Roatán. Πού είναι το καλύτερο μέρος για φαγητό και ψώνια;

Βρείτε ένα ξενοδοχείο κοντά στο Αεροδρόμιο Roatán

Διαδίκτυο και wi-fi

Απολαύστε δωρεάν Wi-Fi στον τερματικό σταθμό του αεροδρομίου Roatan.

Αποκτήστε δεδομένα e-sim Ονδούρας γρήγορα και εύκολα στο διαδίκτυο airalo.com.

Καταστήματα και εστιατόρια

Οι επιλογές αγορών στο αεροδρόμιο περιορίζονται σε ένα μικρό duty free shop μετά τον έλεγχο ασφαλείας.

Υπάρχουν αρκετά καταστήματα εστίασης στο αεροδρόμιο και πρόκειται κυρίως για μικρά καφέ και μπιστρό που προσφέρουν κρύα και απλά ζεστά γεύματα.

Τρεις καφετέριες βρίσκονται στο δημόσιο χώρο και δύο στο χώρο διέλευσης μετά τη διέλευση από τον έλεγχο ασφαλείας. Αναμείνατε ότι οι τιμές θα είναι σημαντικά υψηλότερες από ό,τι σε άλλα σημεία του νησιού.

ΑΤΜ και ανταλλακτήρια συναλλάγματος

Δεν υπάρχει ανταλλακτήριο συναλλάγματος στο αεροδρόμιο και τα ΑΤΜ γενικά δεν συνιστώνται στην Ονδούρα λόγω της συχνής απάτης.

Στην Ονδούρα και στο νησί Roatán ξεχωριστά, ωστόσο, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείτε καθόλου το τοπικό νόμισμα (λεμπιρά). Σχεδόν παντού είναι σύνηθες να δέχονται δολάρια ΗΠΑ για πληρωμή, τα οποία απλά ανταλλάσσετε στη χώρα σας.

Αποθήκευση αποσκευών

Το αεροδρόμιο Roatan δεν διαθέτει χώρο φύλαξης αποσκευών ή αυτόματες θυρίδες.

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.