Ξενοδοχεία και ύπνος στο αεροδρόμιο Roatan

Roatan

Για αναχωρήσεις νωρίς το πρωί ή για πολύ αργές αφίξεις, αξίζει να διανυκτερεύσετε στο αεροδρόμιο για λόγους ευκολίας.

Η μετάβαση στο κέντρο της πόλης το πρωί και το βράδυ είναι δυνατή μόνο με ταξί και ειδικά το πρωί μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε ταξί στα περίχωρα του νησιού.

Διανυκτέρευση στον τερματικό σταθμό - ώρες λειτουργίας

Το αεροδρόμιο Roatán κλείνει για τη νύχτα και δεν είναι δυνατή η διανυκτέρευση. Ο τερματικός σταθμός ανοίγει περίπου 2,5 έως 3 ώρες πριν από την πρώτη πρωινή αναχώρηση, συνήθως γύρω στις 4:00 π.μ.

Λόγω των πολύ στενών συνθηκών στο εσωτερικό του κτιρίου του αεροδρομίου, η διανυκτέρευση στο αεροδρόμιο Roatán θα ήταν ούτως ή άλλως πολύ άβολη.

Διαμονή κοντά στο αεροδρόμιο

Υπάρχουν αρκετά καταλύματα σε κοντινή απόσταση από το αεροδρόμιο, σε απόσταση 10 λεπτών με τα πόδια, σε ασφαλή περιοχή.

  • Airport Inn Roatán - Περίπου 10-12 λεπτά με τα πόδια, απλό αλλά καθαρό και καλά βαθμολογημένο διαμέρισμα.
  • Hotel Economica - Ένα μικρό τοπικό ξενοδοχείο 3 λεπτά με τα πόδια από το αεροδρόμιο είναι πολύ φθηνό με μέση βαθμολογία. Ωστόσο, για μια διανυκτέρευση, οι λιγότερο απαιτητικοί ταξιδιώτες θα το βρουν σίγουρα επαρκές.

Αν νοικιάζετε αυτοκίνητο στο νησί ή μένετε σε ξενοδοχειακή μονάδα με δικό σας μεταφορικό μέσο, επιλέξτε κατάλυμα ακριβώς στον προορισμό σας.

Τα καλύτερα θέρετρα στο Roatán

 
Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.