Μεταφορά από το αεροδρόμιο Roatan

Roatan

Το νησί Roatan είναι μικρό, αλλά μακρόστενο σε σχήμα (έχει μήκος περίπου 40 χλμ.), οπότε δεν μπορείτε να κάνετε χωρίς μεταφορικό μέσο. Ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε είναι με αυτοκίνητο, το οποίο μπορείτε να νοικιάσετε απευθείας στο αεροδρόμιο.

Ενοικίαση αυτοκινήτου

Στον τερματικό σταθμό αφίξεων υπάρχουν πολλά υποκαταστήματα διεθνών εταιρειών ενοικίασης αυτοκινήτων, όπως η Alamo και η Thrifty.

Οι εβδομαδιαίες τιμές ενοικίασης κατά την υψηλή περίοδο ξεκινούν από 260 usd.

Συγκρίνετε τις τιμές ενοικίασης αυτοκινήτων με 1 κλικ

Ταξί

Χρησιμοποιήστε ταξί αν κατευθύνεστε κατευθείαν από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχειακό συγκρότημα όπου θα περάσετε τον περισσότερο χρόνο σας.

Εφαρμογές κινητής τηλεφωνίας όπως το Uber, το Lyft και το Bolt δεν λειτουργούν στο Roatán και θα χρησιμοποιήσετε μόνο τα επίσημα ταξί με καθορισμένη τιμή 20 usd για όλα τα θέρετρα του Roatán.

Λεωφορείο

Μια γραμμή τοπικών μεταφορών λειτουργεί επίσης κατά μήκος του δρόμου γύρω από το αεροδρόμιο, παρέχοντας φορτηγάκια για περίπου 10 επιβάτες.

Οι στάσεις δεν επισημαίνονται με κανέναν τρόπο, απλά σταθείτε στην άκρη του δρόμου και χαιρετήστε το διερχόμενο βαν.

Τα κόμιστρα πληρώνονται στον οδηγό σε μετρητά κατά την αποβίβαση και κοστίζουν μεταξύ 25 hnl και 50 hnl ανάλογα με την απόσταση.

Τα λεωφορεία εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Coxen Hole και Oak Ridge από τις 5:30 π.μ. έως τις 6:30 μ.μ. περίπου κάθε 20 λεπτά. Δεν υπάρχουν λεωφορεία τις Κυριακές και τις αργίες.

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.