Ίστρια
Αεροδρόμιο Pula

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αναχωρήσετε ή φτάσετε στο αεροδρόμιο Πούλα

Υπηρεσίες στο αεροδρόμιο Πούλα

Krystof Hajek ενημερωμένο 21. 3. 2024

Μάθετε ποιες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις είναι διαθέσιμες στο Αεροδρόμιο Pula. Πού είναι το καλύτερο μέρος για να φάτε και πού να ψωνίσετε;

Φθηνά ξενοδοχεία κοντά στο αεροδρόμιο της Ρόδου

Διαδίκτυο και wi-fi

Το Wi-Fi είναι δωρεάν και απεριόριστο στο αεροδρόμιο. Συνδεθείτε στο δίκτυο "Pula Airport Free".

Εάν χρησιμοποιείτε κάρτα sim από χώρα της ΕΕ, μπορείτε να καλέσετε και να χρησιμοποιήσετε δεδομένα στην Ελλάδα στις ίδιες τιμές όπως και στη χώρα σας.

Διαφορετικά, αποκτήστε μια e-sim με δεδομένα γρήγορα και εύκολα στο airalo.com.

Εστιατόρια και καταστήματα

Στον κοινόχρηστο χώρο του τερματικού σταθμού, κοντά στην κύρια είσοδο, υπάρχειένα σνακ-μάγαζο με μπαγκέτες, ποτά και καφέ με εξωτερικά τραπεζοκαθίσματα. Οι τιμές της μπαγκέτας είναι περίπου 5 ευρώ.

Στην περιοχή διέλευσης θα βρείτε άλλα μικρότερα σνακ μπαρ και ένα κατάστημα αφορολόγητων ειδών.

ΑΤΜ

Τα ΑΤΜ είναι άφθονα στην περιοχή των αφίξεων. Για παράδειγμα, το ΑΤΜ της HPB - Hrvatska poštanska banka δίνει χρήματα χωρίς χρέωση ανάληψης.

Δωμάτιο καπνιστών

Μια υπαίθρια αίθουσα καπνίσματος με καθίσματα και θέα στα αεροπλάνα βρίσκεται πίσω από το σημείο ελέγχου ασφαλείας στις σκάλες του 1ου ορόφου.

Χώρος φύλαξης αποσκευών

Δεν είναι δυνατή η αποθήκευση των αποσκευών σας στο αεροδρόμιο Pula.

Krystof Hajek

Ο Krystof είναι ο αρχισυντάκτης του Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 574 πτήσεις και 73 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.