Ίστρια

Αεροδρόμιο Pula

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αναχωρήσετε ή φτάσετε στο αεροδρόμιο Πούλα

Αεροδρόμιο Pula με λίγα λόγια

Krystof Hajek ενημερωμένο 21. 3. 2024

Το αεροδρόμιο Pula είναι το μοναδικό σημείο αεροπορικής εισόδου στη χερσόνησο της Ίστριας και βρίσκεται στο νότιο άκρο της χερσονήσου. Ο μικρός τερματικός σταθμός χρησιμοποιείται κυρίως από καλοκαιρινές εποχικές τουριστικές πτήσεις, οι οποίες κατευθύνονται κυρίως προς τη Δυτική Ευρώπη.

Η πόλη Pula απέχει 8 χλμ. ενώ το θέρετρο Medulin βρίσκεται σε απόσταση 13 χλμ.

Το αεροδρόμιο της Πούλα είναι ιδιαίτερα ενεργό το καλοκαίρι, όταν φτάνουν εδώ πολλές πτήσεις τσάρτερ από όλη την Ευρώπη. Εκτός καλοκαιριού, μόνο η Croatia Airlines πετάει στην Πούλα από το Ζάγκρεμπ και το Ζαντάρ και η τοπική αεροπορική εταιρεία Trade Air πετάει προς το Όσιγιεκ και το Σπλιτ. Η Lufthansa εκτελεί επίσης υπηρεσία προς τη Φρανκφούρτη όλο το χρόνο.

Τα περισσότερα εισιτήρια για την Πούλα είναι διαθέσιμα από τη Ryanair, τη Eurowings και την easyJet, οι οποίες εκτελούν καλοκαιρινές πτήσεις από όλη την Ευρώπη.

Το αεροδρόμιο της Πούλα χρησιμοποιεί έναν μικρό τερματικό σταθμό με ευρύχωρη αίθουσα αναχωρήσεων (αλλά με ελάχιστα καθίσματα, εκτός από ένα εστιατόριο). Ο μικρός χώρος αφίξεων βρίσκεται στην αριστερή πλευρά του κτιρίου του αεροδρομίου.

Ο τερματικός σταθμός διαθέτει μόνο ισόγειο και η απόσταση από την είσοδο έως τις πύλες είναι μικρότερη από 3 λεπτά.

Flag of Croatia
PUY
Κωδικός IATA
? °C
Τρέχων καιρός
11:54
Τοπική ώρα

Πάρτε περισσότερες συμβουλές για ταξίδια από το αεροδρόμιο Πούλα

Είτε φθάνετε είτε αναχωρείτε από το αεροδρόμιο Πούλα, δείτε τις πρακτικές συμβουλές και συστάσεις μας:

Krystof Hajek

Ο Krystof είναι ο αρχισυντάκτης του Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 574 πτήσεις και 73 χώρες που έχει επισκεφθεί.