Νησί James Bond
Αεροδρόμιο Πουκέτ

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αναχωρήσετε ή φτάσετε στο αεροδρόμιο Πουκέτ

Υπηρεσίες στο αεροδρόμιο Πουκέτ

Krystof Hajek ενημερωμένο 25. 11. 2023

Μάθετε ποιες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις είναι διαθέσιμες στο Αεροδρόμιο Phuket. Πού είναι το καλύτερο μέρος για φαγητό και πού να ψωνίσετε;

Φθηνά ξενοδοχεία κοντά στο αεροδρόμιο Πουκέτ

Ίντερνετ και wi-fi

Παρέχεται δωρεάν Wi-Fi μέσω του δικτύου "@AirportTrueFreeWiFi". P

Πρέπει να συμπληρώσετε το όνομα και το email σας, αλλά δεν υπάρχει ανάγκη επαλήθευσης, οπότε μπορείτε ελεύθερα να επινοήσετε όλες τις λεπτομέρειες. Το Wifi λειτουργεί πάντα για 2 ώρες, μετά από αυτό θα πρέπει να συνδεθείτε ξανά. Αυτή η διαδικασία μπορεί να επαναληφθεί ξανά και ξανά.

Μην καθυστερείτε μετά την άφιξη αγοράζοντας μια φυσική κάρτα sim. Αποκτήστε μια απλή και γρήγορη ταϊλανδέζικη e-sim με δεδομένα στο διαδίκτυο airalo.com.

ΑΤΜ και ανταλλακτήρια χρημάτων

Πολλά ανταλλακτήρια συναλλάγματος βρίσκονται στο δημόσιο χώρο της αίθουσας αφίξεων καθώς και στο χώρο παραλαβής αποσκευών. Οι τιμές συναλλάγματος εδώ δεν είναι εντελώς κακές, αλλά συνήθως μπορείτε να βρείτε καλύτερες τιμές στην πόλη.

Αν προτιμάτε μια ταχύτερη ανάληψη από ΑΤΜ, υπάρχουν πολλά ΑΤΜ στο αεροδρόμιο από τοπικές τράπεζες της Ταϊλάνδης. Η χρέωση για αναλήψεις με ξένη κάρτα είναι συνήθως περίπου 220 thb.

Αποθήκευση αποσκευών

Ο χώρος αποθήκευσης αποσκευών βρίσκεται στην αίθουσα αφίξεων του διεθνούς αεροσταθμού. Βρίσκεται περίπου 20 μέτρα στα δεξιά μετά την έξοδο από τον χώρο διέλευσης. Είναι ανοιχτή 24 ώρες το 24ωρο.

Η χρέωση για την αποθήκευση μέχρι 24 ώρες είναι 100 thb.

Καταστήματα και σούπερ μάρκετ

Μετά τον έλεγχο ασφαλείας μπορείτε να ψωνίσετε κυρίως από τα καταστήματα duty free και επίσης να συναντήσετε καταστήματα μόδας και πολλούς πάγκους με αναμνηστικά.

Στο αεροδρόμιο υπάρχουν επίσης αρκετά μίνι μάρκετ που πωλούν βασικά είδη διατροφής.

  • 7 Eleven: διεθνής τερματικός σταθμός (αναχωρήσεις και αφίξεις), ανοιχτό 24 ώρες το 24ωρο.
  • 24 Twenty Four Food & Drink: τερματικός σταθμός εσωτερικού (αφίξεις), ανοιχτό 24/7
  • PP Mart: τερματικός σταθμός εσωτερικού (αφίξεις), ανοιχτό 24/7

Φαρμακεία λειτουργούν στον κοινόχρηστο χώρο του τερματικού σταθμού εσωτερικού και του διεθνούς τερματικού σταθμού.

Επιλογές εστίασης

Το αεροδρόμιο του Πουκέτ είναι άρτια εξοπλισμένο με καταστήματα γρήγορου φαγητού, εστιατόρια και καφετέριες και στους δύο αεροσταθμούς.

Εστιατόρια μπορείτε να βρείτε τόσο στον δημόσιο χώρο όσο και στον χώρο διέλευσης του διεθνούς και του εγχώριου αεροσταθμού.

Αεροσταθμός εσωτερικού

Θα βρείτε πολλά τοπικά εστιατόρια και οικονομικά εστιατόρια στο κτίριο. Μετά τον έλεγχο ασφαλείας υπάρχει food court με ασιατική κουζίνα, καφετέριες, fast-food Burger King ή Camden Food.

Τα περισσότερα εστιατόρια έχουν ωράριο λειτουργίας προσαρμοσμένο στην κίνηση των πτήσεων, δηλαδή από τις 4:30 έως τις 22:30 περίπου.

Διεθνής αεροσταθμός

Υπάρχει μόνο ένα εστιατόριο και 2 καφετέριες στον κοινόχρηστο χώρο, συμπεριλαμβανομένου ενός Starbucks (όροφος αναχωρήσεων, ανοιχτό 24 ώρες το 24ωρο).

Τοπικά εστιατόρια, φαγάδικα και το διεθνές ταχυφαγείο Subway (24/7) είναι διαθέσιμα μετά τον έλεγχο ασφαλείας.

Πόσιμο νερό

Σιντριβάνια με κρύο πόσιμο νερό, από τα οποία μπορείτε επίσης να γεμίσετε το δικό σας μπουκάλι, υπάρχουν σε όλες τις τουαλέτες στους δημόσιους χώρους και στους χώρους μετά τον έλεγχο ασφαλείας.

Krystof Hajek

Ο Krystof είναι ο αρχισυντάκτης του Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 574 πτήσεις και 73 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.