Κεκλιμένος Πύργος της Πίζας
Αεροδρόμιο Pisa Galileo Galilei

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αναχωρήσετε ή φτάσετε στο αεροδρόμιο Πίζα

Υπηρεσίες στο αεροδρόμιο Πίζα

Krystof Hajek ενημερωμένο 20. 3. 2024

Μάθετε ποιες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις είναι διαθέσιμες στο Αεροδρόμιο της Πίζας. Πού είναι το καλύτερο μέρος για να φάτε και πού να ψωνίσετε;

Διαδίκτυο και wi-fi

Απεριόριστο δωρεάν wi-fi διατίθεται σε όλο το αεροδρόμιο για 60 λεπτά.

Εάν χρησιμοποιείτε κάρτα sim της ΕΕ, μπορείτε να πραγματοποιείτε κλήσεις και να χρησιμοποιείτε δεδομένα στην Ιταλία στις ίδιες τιμές με αυτές που ισχύουν στη χώρα σας.

Διαφορετικά, αποκτήστε μια ηλεκτρονική κάρτα sim δεδομένων γρήγορα και εύκολα στο airalo.com.

Εστιατόρια και καταστήματα

Στον κοινόχρηστο χώρο του αεροδρομίου θα βρείτε το μίνι μάρκετ Hudson News με ποτά, κουλούρια, καρτ-ποστάλ και βιβλία, καθώς και φαρμακεία, ένα κατάστημα δώρων αεροπορικών εταιρειών και ένα μικρό καφέ.

Στην περιοχή διέλευσης, μετά τον έλεγχο ασφαλείας, μπορείτε να ψωνίσετε σε ένα κατάστημα αφορολόγητων ειδών και σε διάφορα εστιατόρια (π.χ. οι τιμές των pannini είναι περίπου 6,50 eur).

Δεν υπάρχει συμβατικό σούπερ μάρκετ στο αεροδρόμιο ή κοντά σε αυτό.

Μια λίστα με όλα τα καταστήματα και τις υπηρεσίες στον τερματικό σταθμό μπορείτε να βρείτε στον επίσημο ιστότοπο του αεροδρομίου.

Φθηνά ξενοδοχεία κοντά στο αεροδρόμιο της Πίζας

Αποθήκευση αποσκευών

Μπορείτε να αποθηκεύσετε τις αποσκευές σας στην αίθουσα αφίξεων με το ποσό των 10 eur ανά ημέρα. Ωστόσο, είναι ανοιχτή μόνο από τις 8:00 έως τις 20:00.

Χώρος φύλαξης αποσκευών υπάρχει επίσης στο σταθμό Pisa Centrale στο κέντρο της πόλης (8:00-21:00).

Πόσιμο νερό

Αν και δεν θα βρείτε ειδικές βρύσες νερού στην Πίζα, μπορείτε να γεμίσετε το δικό σας μπουκάλι σε οποιονδήποτε νιπτήρα στις τουαλέτες. Το νερό είναι πόσιμο και είναι επίσης κρύο.

Krystof Hajek

Ο Krystof είναι ο αρχισυντάκτης του Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 574 πτήσεις και 73 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.