Κεκλιμένος Πύργος της Πίζας
Αεροδρόμιο Pisa Galileo Galilei

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αναχωρήσετε ή φτάσετε στο αεροδρόμιο Πίζα

Ξενοδοχεία και ύπνος στο αεροδρόμιο Πίζα

Krystof Hajek ενημερωμένο 20. 3. 2024

Οι πρώτες πρωινές αναχωρήσεις είναι ιδιαίτερα δύσκολες για να φτάσετε με τα μέσα μαζικής μεταφοράς και αν δεν θέλετε να ασχοληθείτε με τα ταξί νωρίς το πρωί, επιλέξτε κατάλυμα σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τον τερματικό σταθμό.

Ξενοδοχεία κοντά στο αεροδρόμιο

Θα βρείτε τα περισσότερα ιδιωτικά διαμερίσματα με τιμές μεταξύ 62 και 73 ευρώ ανά διανυκτέρευση. Για παράδειγμα, εμείς θα επιλέγαμε τα εξής:

Από τα κλασικά ξενοδοχεία, το πλησιέστερο είναι το 4* Blue Shades Aparthotel, το οποίο απέχει 520 μέτρα από τον τερματικό σταθμό και προσφέρει πλήρως επιπλωμένα διαμερίσματα από 128 ευρώ ανά διανυκτέρευση.

Ξενοδοχεία στο κέντρο της Πίζας

Αν προτιμάτε να μείνετε στην πόλη και κοντά στις συγκοινωνιακές συνδέσεις με το αεροδρόμιο, σας προτείνουμε την περιοχή γύρω από τον κεντρικό σταθμό.

Ακριβώς απέναντι από το κτίριο του σταθμού, για παράδειγμα, μπορείτε να μείνετε σε ένα ποιοτικό ξενοδοχείο 4* NH Pisa.

 
Krystof Hajek

Ο Krystof είναι ο αρχισυντάκτης του Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 574 πτήσεις και 73 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.