Φρανκφούρτη
Αεροδρόμιο Φρανκφούρτης

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αναχωρήσετε ή φτάσετε στο αεροδρόμιο Φρανκφούρτη

Μετάβαση στο αεροδρόμιο Φρανκφούρτη

Krystof Hajek ενημερωμένο 2. 1. 2024

Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, το πιο πιεστικό ερώτημα είναι πού να παρκάρετε στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης.

Έχετε αρκετές επιλογές για να διαλέξετε, δείτε τις καλύτερες επιλογές στάθμευσης που έχουν δημιουργηθεί απευθείας από το αεροδρόμιο:

  • (P2 + P3 στονΑεροσταθμό 1 και P8 + P9 στον Αεροσταθμό 2), τιμές από 75 ευρώ την εβδομάδα, ηλεκτρονική κράτηση >>
  • Business Parking - γκαράζ πλησιέστερα στον τερματικό σταθμό 1, τιμές από 125 eur ανά εβδομάδα, ηλεκτρονική κράτηση >>
  • Χώρος στάθμευσης για διακοπές - στεγασμένος χώρος στάθμευσης 2 χλμ. από το αεροδρόμιο ή 1 σταθμό του S-Bahn (στάση Frankfurt am Main Gateway Gardens), δωρεάν μετακίνηση με το εισιτήριο στάθμευσης, τιμές από 55 eur την εβδομάδα, online κράτηση >>

Όσο νωρίτερα κάνετε κράτηση στάθμευσης, τόσο χαμηλότερη θα είναι η τιμή.

Οι χαμηλότερες τιμές στάθμευσης ξεκινούν από περίπου 48 eur ανά εβδομάδα που μπορείτε να πληρώσετε σε πολλούς ιδιωτικούς χώρους στάθμευσης γύρω από το αεροδρόμιο, τους οποίους μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε, για παράδειγμα, μέσω του ιστότοπου Parkvia. Όλοι οι χώροι στάθμευσης προσφέρουν δωρεάν μεταφορά με μικρό λεωφορείο στον τερματικό σταθμό.

Park, Sleep & Fly

Μια ενδιαφέρουσα επιλογή προσφέρεται από το αεροδρόμιο σε συνεργασία με διάφορα κοντινά ξενοδοχεία, όπου σας παρέχεται 1 διανυκτέρευση σε 2κλινο δωμάτιο, μια εβδομάδα στάθμευσης και μεταφορά μεταξύ του ξενοδοχείου και του αεροδρομίου.

Krystof Hajek

Ο Krystof είναι ο αρχισυντάκτης του Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 574 πτήσεις και 73 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.