Μετάβαση στο αεροδρόμιο Φρανκφούρτη

Φρανκφούρτη

Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, το πιο πιεστικό ερώτημα είναι πού να παρκάρετε στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης.

Έχετε αρκετές επιλογές για να διαλέξετε, δείτε τις καλύτερες επιλογές στάθμευσης που έχουν δημιουργηθεί απευθείας από το αεροδρόμιο:

  • (P2 + P3 στονΑεροσταθμό 1 και P8 + P9 στον Αεροσταθμό 2), τιμές από 75 ευρώ την εβδομάδα, ηλεκτρονική κράτηση >>
  • Business Parking - γκαράζ πλησιέστερα στον τερματικό σταθμό 1, τιμές από 125 eur ανά εβδομάδα, ηλεκτρονική κράτηση >>
  • Χώρος στάθμευσης για διακοπές - στεγασμένος χώρος στάθμευσης 2 χλμ. από το αεροδρόμιο ή 1 σταθμό του S-Bahn (στάση Frankfurt am Main Gateway Gardens), δωρεάν μετακίνηση με το εισιτήριο στάθμευσης, τιμές από 55 eur την εβδομάδα, online κράτηση >>

Όσο νωρίτερα κάνετε κράτηση στάθμευσης, τόσο χαμηλότερη θα είναι η τιμή.

Οι χαμηλότερες τιμές στάθμευσης ξεκινούν από περίπου 48 eur ανά εβδομάδα που μπορείτε να πληρώσετε σε πολλούς ιδιωτικούς χώρους στάθμευσης γύρω από το αεροδρόμιο, τους οποίους μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε, για παράδειγμα, μέσω του ιστότοπου Parkvia. Όλοι οι χώροι στάθμευσης προσφέρουν δωρεάν μεταφορά με μικρό λεωφορείο στον τερματικό σταθμό.

Park, Sleep & Fly

Μια ενδιαφέρουσα επιλογή προσφέρεται από το αεροδρόμιο σε συνεργασία με διάφορα κοντινά ξενοδοχεία, όπου σας παρέχεται 1 διανυκτέρευση σε 2κλινο δωμάτιο, μια εβδομάδα στάθμευσης και μεταφορά μεταξύ του ξενοδοχείου και του αεροδρομίου.

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.