Φουντσάλ
Αεροδρόμιο Φουνσάλ Μαδέιρα

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αναχωρήσετε ή φτάσετε στο αεροδρόμιο Φουντσάλ

Ξενοδοχεία και ύπνος στο αεροδρόμιο Φουντσάλ

Krystof Hajek ενημερωμένο 10. 10. 2023

Ψάχνετε για κατάλληλο κατάλυμα μετά από μια άφιξη αργά το βράδυ ή πριν από μια αναχώρηση νωρίς το πρωί;

Ξενοδοχεία κοντά στο αεροδρόμιο

Το αεροδρόμιο του Φουντσάλ δεν διαθέτει ξενοδοχείο ακριβώς δίπλα στον τερματικό σταθμό. Το πλησιέστερο πολυτελές ξενοδοχειακό κατάλυμα Albatroz Beach & Yacht Club 5* ωστόσο, διατίθεται σε απόσταση 10 λεπτών με τα πόδια από το αεροδρόμιο και προσφέρει δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς προς τον τερματικό σταθμό.

Σημαντικά φθηνότερο ξενοδοχείο Solar Bom Jesus 2* με τιμές γύρω στα 62 ευρώ μπορείτε να βρείτε στη Σάντα Κρουζ, 1χλμ. μακριά, αλλά δεν υπάρχει πεζοδρόμιο κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου.

Ξενοδοχεία στο Φουνσάλ

Το λεωφορείο Aerobus καλύπτει όλες τις αναχωρήσεις και αφίξεις και κάνει στάση απευθείας σε πολλά ξενοδοχεία στο Φουντσάλ:

Εάν θα νοικιάσετε αυτοκίνητο απευθείας στο αεροδρόμιο, συγκρίνετε τις τιμές για όλα τα ξενοδοχεία στη Μαδέρα: booking.com/region/pt/madeira.

 
Krystof Hajek

Ο Krystof είναι ο αρχισυντάκτης του Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 574 πτήσεις και 73 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.