Παλέρμο
Αεροδρόμιο Palermo Falcone-Borsellino

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αναχωρήσετε ή φτάσετε στο αεροδρόμιο Παλέρμο

Ξενοδοχεία και ύπνος στο αεροδρόμιο Παλέρμο

Krystof Hajek ενημερωμένο 28. 9. 2023

Δυστυχώς, σε περίπτωση καθυστερημένης άφιξης ή πρόωρης αναχώρησης, δεν μπορείτε να κάνετε check-in απευθείας στο αεροδρόμιο και δεν υπάρχει ξενοδοχείο σε κοντινή απόσταση από τον τερματικό σταθμό.

Ξενοδοχεία σε κοντινή απόσταση

Τα διαμερίσματα με την καλύτερη βαθμολογία κοντά στο αεροδρόμιο είναι το B&B Torre Pozzillo (περίπου 2 χλμ.) ή το Villa MiraMar Exclusive Home (5 χλμ.). Ωστόσο, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ταξί και για τα δύο, το οποίο θα κοστίσει περίπου 15 EUR.

Ξενοδοχεία στο Παλέρμο

Έτσι, μια καλύτερη επιλογή θα ήταν να πάρετε την τελευταία ή την πρώτη λεωφορειακή γραμμή στην πόλη και να βρείτε κατάλυμα στο κέντρο του Παλέρμο.

Τα πλησιέστερα ξενοδοχεία γύρω από το σταθμό Palermo Centrale, όπου πηγαίνουν λεωφορεία και τρένα από το αεροδρόμιο, συνιστώνται ως εξής:

  • Albergo Cavour 1* - ένα οικονομικό ξενοδοχείο με ντους και τουαλέτα στο δωμάτιο περίπου 100 μέτρα από το σταθμό.
  • Hotel Ambasciatori 4* - ξενοδοχείο καλής ποιότητας στον κεντρικό δρόμο Via Roma, περίπου 300 μέτρα από το σταθμό
 
Krystof Hajek

Ο Krystof είναι ο αρχισυντάκτης του Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 574 πτήσεις και 73 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.