Υπηρεσίες στο αεροδρόμιο Νυρεμβέργη

Νυρεμβέργη

Μάθετε ποιες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις είναι διαθέσιμες στο Αεροδρόμιο της Νυρεμβέργης. Πού είναι το καλύτερο μέρος για φαγητό και πού να ψωνίσετε;

Φθηνά ξενοδοχεία κοντά στο αεροδρόμιο της Νυρεμβέργης

Διαδίκτυο και wi-fi

Το wi-fi διατίθεται δωρεάν χωρίς περιορισμούς μέσω του δικτύου "Telekom".

Εάν χρησιμοποιείτε κάρτα sim από χώρα της ΕΕ, μπορείτε να καλέσετε και να χρησιμοποιήσετε δεδομένα στη Γερμανία στις ίδιες τιμές όπως στη χώρα σας.

Διαφορετικά, αποκτήστε μια e-sim δεδομένων γρήγορα και εύκολα στο airalo.com.

Σούπερ μάρκετ και καταστήματα

Το σούπερ μάρκετ REWE To Go βρίσκεται στην περιοχή αναχωρήσεων του αεροσταθμού και είναι ανοιχτό καθημερινά, συμπεριλαμβανομένων των Κυριακών, από τις 6:00 π.μ. έως τα μεσάνυχτα.

Μπορείτε επίσης να κάνετε τις αγορές σας στα δύο καταστήματα αφορολόγητων ειδών του αεροδρομίου της Νυρεμβέργης, καθώς και να βρείτε περίπτερα και καταστήματα με αναμνηστικά.

Εστιατόρια και καφετέριες

Εστιατόρια υπάρχουν τόσο πριν όσο και μετά τον έλεγχο ασφαλείας:

  • Δημόσιος χώρος - π.χ. McDonald's (24 ώρες)
  • Μετά τον έλεγχο ασφαλείας - π.χ. Marché Mövenpick (24 ώρες το 24ωρο)

Χώρος φύλαξης αποσκευών

Υπάρχουν θυρίδες για την αποθήκευση αποσκευών στο χώρο στάθμευσης P1 απέναντι από τον τερματικό σταθμό. Οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με το μέγεθος των αποσκευών, για 24 ώρες πληρώνετε από 3 eur έως 7 eur.

Ταξιδεύοντας με παιδιά

Υπάρχει μια πολύ ωραία παιδική χαρά στο χώρο διέλευσης και τα παιδιά θα λατρέψουν επίσης το κατάστημα της Νυρεμβέργης, όπου μπορούν να προμηθευτούν παιχνίδια, Lego ή Playmobil.

Αν θα κάνετε check-in με καροτσάκι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα καροτσάκια erar, τα οποία μπορείτε να δανειστείτε δωρεάν στο check-in και να τα επιστρέψετε στην πύλη όταν επιβιβαστείτε στο αεροπλάνο.

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.