Μετάβαση στο αεροδρόμιο Νυρεμβέργη

Νυρεμβέργη

Ο επίσημος χώρος στάθμευσης του αεροδρομίου είναι ο πιο βολικός, καθώς η απόσταση με τα πόδια από τον τερματικό σταθμό κυμαίνεται από 1 έως 5 λεπτά. Όλοι οι χώροι στάθμευσης περιλαμβάνουν στεγασμένους χώρους στάθμευσης.

Για τη φθηνότερη στάθμευση, πρέπει να κάνετε κράτηση αρκετά νωρίτερα - για τις καλοκαιρινές ημερομηνίες, έως και έξι μήνες νωρίτερα. Επιπλέον, παρέχεται έκπτωση 5% μέχρι το τέλος του 2023 με τον κωδικό προσφοράς Parken-afyVcK-2023. Κάντε κράτηση online στη διεύθυνση parking.airport-nuernberg.de. Παραδείγματα των χαμηλότερων τιμών:

  • 4-7 ημέρες: από 49 ευρώ στο γκαράζ P4
  • 2-3 ημέρες: από 29 eur στα γκαράζ P3 και P4

Η στάθμευση σε ιδιωτικούς χώρους στάθμευσης δεν πληρώνει πολύ στην περίπτωση της Νυρεμβέργης, οι τιμές είναι συνήθως υψηλότερες από ό,τι στα επίσημα γκαράζ του αεροδρομίου.

Δωρεάν στάθμευση

Στην κοντινή περιοχή Ziegelstein, εξακολουθεί να είναι νόμιμο να σταθμεύετε στους δρόμους δωρεάν και χωρίς περιορισμούς, με την Otto-Lilienthal-Strasse κοντά στο σταθμό του μετρό προς το αεροδρόμιο να είναι ιδιαίτερα δημοφιλής. Προειδοποίηση. Σύμφωνα με ταξιδιώτες, υπάρχει πάντα απαγόρευση στάθμευσης στην περιοχή τις Τρίτες μεταξύ 8:00 και 11:00.

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.