Ντουμπρόβνικ
Αεροδρόμιο Ντουμπρόβνικ

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αναχωρήσετε ή φτάσετε στο αεροδρόμιο Ντουμπρόβνικ

Υπηρεσίες στο αεροδρόμιο Ντουμπρόβνικ

Krystof Hajek ενημερωμένο 1. 2. 2024

Μάθετε ποιες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις είναι διαθέσιμες στο Αεροδρόμιο Ντουμπρόβνικ. Πού είναι το καλύτερο μέρος για να φάτε και πού να ψωνίσετε;

Προβολή ξενοδοχείων στο Ντουμπρόβνικ

Διαδίκτυο και wi-fi

Το Wi-Fi στο αεροδρόμιο του Ντουμπρόβνικ είναι δωρεάν και χωρίς περιορισμούς.

Εάν χρησιμοποιείτε κάρτα sim από χώρα της ΕΕ, μπορείτε να πραγματοποιείτε κλήσεις και να χρησιμοποιείτε δεδομένα στην Κροατία στις ίδιες τιμές με αυτές της χώρας σας.

Διαφορετικά, αποκτήστε μια e-sim δεδομένων γρήγορα και εύκολα στο διαδίκτυοairalo.com.

Εστιατόρια και καταστήματα

Οι τερματικές εγκαταστάσεις είναι μάλλον φτωχές. Υπάρχουν δύο μικρές καφετέριες στο δημόσιο χώρο, ένα κατάστημα αφορολόγητων ειδών πίσω από την ασφάλεια και δύο άλλα καταστήματα με σνακ.

Υπάρχει επίσης ένα πρακτορείο εφημερίδων στην αίθουσα αφίξεων του δημόσιου χώρου, όπου μπορείτε να αγοράσετε ποτά και σνακ, μεταξύ άλλων.

Αποθήκευση αποσκευών

Παρόλο που ο επίσημος ιστότοπος του αεροδρομίου αναφέρει ότι υπάρχει χώρος φύλαξης αποσκευών στο αεροδρόμιο, ισχύει το αντίθετο. Οι πληροφορίες στον ιστότοπο δεν είναι ενημερωμένες και επί του παρόντος δεν υπάρχει χώρος φύλαξης αποσκευών στο αεροδρόμιο.

ΑΤΜ

Τα ΑΤΜ βρίσκονται ακριβώς στην έξοδο της αίθουσας αφίξεων. Ανήκουν σε διάφορες τράπεζες, καθεμία από τις οποίες έχει τα δικά της τέλη για την ανάληψη με ξένες κάρτες. Μόνο τα ΑΤΜ αυτών των τραπεζών μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς τέλος ανάληψης:

  • PBZ - Privredna banka Zagreb).
  • HPB - Hrvatska poštanska banka

Άλλα ΑΤΜ χρεώνουν τέλος από 4 EUR στο 5 EUR.

Krystof Hajek

Ο Krystof είναι ο αρχισυντάκτης του Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 574 πτήσεις και 73 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.