Υπηρεσίες στο αεροδρόμιο Ντουμπρόβνικ

Ντουμπρόβνικ

Μάθετε ποιες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις είναι διαθέσιμες στο Αεροδρόμιο Ντουμπρόβνικ. Πού είναι το καλύτερο μέρος για να φάτε και πού να ψωνίσετε;

Δείτε τα ξενοδοχεία του Ντουμπρόβνικ

Διαδίκτυο και wi-fi

Το Wi-Fi στο αεροδρόμιο του Ντουμπρόβνικ είναι δωρεάν και απεριόριστο.

Εάν χρησιμοποιείτε κάρτα sim από χώρα της ΕΕ, μπορείτε να πραγματοποιείτε κλήσεις και να χρησιμοποιείτε δεδομένα στην Κροατία στις ίδιες τιμές με αυτές της χώρας σας.

Διαφορετικά, αποκτήστε μια e-sim δεδομένων γρήγορα και εύκολα στο διαδίκτυο airalo.com.

Εστιατόρια και καταστήματα

Οι τερματικές εγκαταστάσεις είναι μάλλον φτωχές. Υπάρχουν δύο μικρές καφετέριες στο δημόσιο χώρο, ένα κατάστημα αφορολόγητων ειδών πίσω από την ασφάλεια και δύο ακόμη καταστήματα με σνακ.

Υπάρχει επίσης ένα πρακτορείο εφημερίδων στην αίθουσα αφίξεων του δημόσιου χώρου, όπου μπορείτε να αγοράσετε ποτά και σνακ, μεταξύ άλλων.

Αποθήκευση αποσκευών

Παρόλο που ο επίσημος ιστότοπος του αεροδρομίου αναφέρει ότι υπάρχει χώρος φύλαξης αποσκευών στο αεροδρόμιο, ισχύει το αντίθετο. Οι πληροφορίες στον ιστότοπο δεν είναι ενημερωμένες και επί του παρόντος δεν υπάρχει χώρος φύλαξης αποσκευών στο αεροδρόμιο.

ΑΤΜ

Τα ΑΤΜ βρίσκονται ακριβώς στην έξοδο της αίθουσας αφίξεων. Ανήκουν σε διάφορες τράπεζες, η καθεμία με τα δικά της τέλη για αναλήψεις με ξένη κάρτα. Μόνο τα ΑΤΜ των ακόλουθων τραπεζών μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς τέλος ανάληψης:

  • ΑΤΜ Planet (λειτουργεί από την PBZ - Privredna banka Zagreb).
  • HPB - Hrvatska poštanska banka

Τα υπόλοιπα ΑΤΜ χρεώνουν τέλος από 4 έως 5 ευρώ.

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.