Ντουμπρόβνικ
Αεροδρόμιο Ντουμπρόβνικ

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αναχωρήσετε ή φτάσετε στο αεροδρόμιο Ντουμπρόβνικ

Ξενοδοχεία και ύπνος στο αεροδρόμιο Ντουμπρόβνικ

Krystof Hajek ενημερωμένο 1. 2. 2024

Σε περίπτωση πρόωρης αναχώρησης ή καθυστερημένης άφιξης, μπορεί να αξίζει να αναζητήσετε κατάλυμα κοντά στο αεροδρόμιο λόγω της μεγαλύτερης απόστασης από το Ντουμπρόβνικ.

Ξενοδοχεία κοντά στο αεροδρόμιο

Υπάρχουν αρκετά ιδιωτικά διαμερίσματα σε κοντινή απόσταση με τα πόδια ακριβώς έξω από τον κεντρικό δρόμο (περίπου 200-300 μέτρα) με τιμές περίπου 40 EUR έως 55 EUR ανά διανυκτέρευση. Οι ιδιοκτήτες είναι συνήθως προετοιμασμένοι για καθυστερημένες αφίξεις και μπορεί να κανονιστεί αργοπορημένο check-in.

Παραδείγματα διαμερισμάτων σε απόσταση 300 μέτρων κατά μήκος του πεζοδρομίου:

Δεν θα βρείτε ένα κλασικό ξενοδοχείο κοντά στο αεροδρόμιο.

Ξενοδοχεία στο Ντουμπρόβνικ

Το κέντρο της πόλης προσφέρει μια πολύ ευρύτερη γκάμα επιλογών διαμονής, από πιο ακριβά πολυτελή ξενοδοχεία μέχρι οικονομικά διαμερίσματα και ξενώνες.

Τα λεωφορεία Platanus καλύπτουν τις περισσότερες αναχωρήσεις και αφίξεις, οπότε ακόμη και νωρίς το πρωί μπορείτε να προλάβετε την πτήση σας από το κέντρο της πόλης.

 
Krystof Hajek

Ο Krystof είναι ο αρχισυντάκτης του Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 574 πτήσεις και 73 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.