Ξενοδοχεία και ύπνος στο αεροδρόμιο Νάπολη

Νάπολη - Πομπηία

Για αναχωρήσεις νωρίς το πρωί, η διανυκτέρευση σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τον τερματικό σταθμό μπορεί να είναι μια καλή επιλογή.

Ξενοδοχεία κοντά στο αεροδρόμιο

Σε απόσταση 350 μέτρων από το αεροδρόμιο κατά μήκος του πεζοδρομίου της οδού Ruffo Calabria, θα βρείτε μόνο ιδιωτικά διαμερίσματα με τιμές 84 eur ανά διανυκτέρευση:

Σε απόσταση περίπου 450 μέτρων από τον τερματικό σταθμό στον κεντρικό δρόμο, Viale Comandante Umberto Maddalena, μπορείτε επίσης να μείνετε στο κλασικό ξενοδοχείο 3 αστέρων Hotel Buono. Μπορείτε εύκολα να περπατήσετε κατά μήκος του φωτισμένου δρόμου κατά μήκος του χώρου στάθμευσης των ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων και θα βρίσκεστε στο αεροδρόμιο σε 10 λεπτά.

Ξενοδοχεία στη Νάπολη

Η καλύτερη τοποθεσία στο κέντρο της πόλης κοντά στις στάσεις των λεωφορείων προς το αεροδρόμιο είναι στην Piazza Garibaldi κοντά στον κεντρικό σταθμό. Για παράδειγμα, αυτό το κατάλυμα προσφέρει την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής:

Αναζητήστε επίσης καταλύματα στην Ίσκια ή το Κάπρι.

 
Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.