Νάπολη - Πομπηία
Αεροδρόμιο Νάπολη

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αναχωρήσετε ή φτάσετε στο αεροδρόμιο Νάπολη

Transfer at Νάπολη Airport

Krystof Hajek ενημερωμένο 3. 9. 2023

Το αεροδρόμιο της Νάπολης διαθέτει μόνο έναν σχετικά μικρό και συχνά πολύ συμφορημένο τερματικό σταθμό. Ο άλλος τερματικός σταθμός 2 χρησιμοποιείται μόνο για πτήσεις VIP.

Ωστόσο, δεν είναι δύσκολο να βρείτε τον δρόμο σας. Οι αναχωρήσεις βρίσκονται στην κύρια είσοδο μπροστά, ενώ οι αφίξεις βρίσκονται στο πλευρικό κτίριο στα αριστερά, αν κοιτάτε τον τερματικό σταθμό από έξω. Όμως όλο το κτίριο είναι συμπαγές και οι αποστάσεις είναι πολύ μικρές.

Φθηνά ξενοδοχεία στο κέντρο της Νάπολης

Το πρωί και νωρίς το βράδυ, να βρίσκεστε στο αεροδρόμιο τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την αναχώρηση, καθώς συχνά υπάρχουν μεγάλες ουρές για την ασφάλεια.

Μεταφορά μεταξύ των πτήσεων

Το αεροδρόμιο της Νάπολης δεν είναι αεροδρόμιο μετεπιβίβασης και αν χρειαστεί να αλλάξετε πτήση εδώ, συνήθως θα πρέπει να το κάνετε μόνοι σας από δύο διαφορετικά εισιτήρια.

Όταν κάνετε μια τέτοια μετεπιβίβαση, θα πρέπει πάντα να βγείτε έξω, να κάνετε ξανά check in και να περάσετε από τον έλεγχο ασφαλείας για να επιστρέψετε στην περιοχή διέλευσης.

Διανυκτέρευση στον τερματικό σταθμό

Το ωράριο λειτουργίας είναι από τις 3:30 έως τις 24:00 και δεν είναι δυνατή η διανυκτέρευση εντός του τερματικού σταθμού.

Krystof Hajek

Ο Krystof είναι ο αρχισυντάκτης του Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 574 πτήσεις και 73 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.