Υπηρεσίες στο αεροδρόμιο Μπρνο

Μπρνο

Μάθετε ποιες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις είναι διαθέσιμες στο Αεροδρόμιο Brno. Πού είναι το καλύτερο μέρος για φαγητό και πού να ψωνίσετε;

Συγκρίνετε ξενοδοχεία κοντά στο Αεροδρόμιο Brno

Διαδίκτυο και wi-fi

Τοwi-fi είναι δωρεάν σε όλο το αεροδρόμιο. Συνδεθείτε στο hotspot "AIRPORT".

Εάν χρησιμοποιείτε κάρτα sim από χώρα της ΕΕ, μπορείτε να καλέσετε και να χρησιμοποιήσετε δεδομένα στην Τσεχική Δημοκρατία στις ίδιες τιμές όπως και στη χώρα σας.

Διαφορετικά, αποκτήστε μια τσεχική e-sim δεδομένων γρήγορα και εύκολα στον ιστότοπο airalo.com.

Καταστήματα και εστιατόρια

Στο δημόσιο χώρο του αεροδρομίου θα βρείτε μια παμπ και ένα μικρό εστιατόριο στην αίθουσα αναχωρήσεων. Στον δημόσιο χώρο του αεροδρομίου δεν λειτουργούν καταστήματα.

Αφού περάσετε από τον έλεγχο ασφαλείας, μπορείτε να ψωνίσετε από το μικρό κατάστημα duty free και να χρησιμοποιήσετε το μπιστρό για ποτά και μικρά σνακ με τη μορφή γλυκών ή πατατάκια.

Οι ώρες λειτουργίας όλων των εστιατορίων και των καταστημάτων προσαρμόζονται στην τρέχουσα κίνηση των πτήσεων.

ΑΤΜ και ανταλλακτήρια συναλλάγματος

Το ανταλλακτήριο συναλλάγματος στο αεροδρόμιο δεν λειτουργεί.

Στον κοινόχρηστο χώρο της αίθουσας αφίξεων, στο τέρμα αριστερά (δίπλα στις τουαλέτες και τον αυτόματο πωλητή ποτών), μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ΑΤΜ της Komerční banka (Société Générale Group).

Αυτόματοι πωλητές

Στο χώρο διέλευσης και στο δημόσιο τμήμα της αίθουσας αφίξεων θα βρείτε αρκετούς αυτόματους πωλητές ποτών και γλυκών, από όπου μπορείτε να αγοράσετε μικρά σνακ φθηνά και όλο το 24ωρο.

Χώρος αποθήκευσης αποσκευών

Δεν υπάρχει διαθέσιμος χώρος φύλαξης αποσκευών στο αεροδρόμιο του Μπρνο.

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.