Μπρνο
Αεροδρόμιο Brno Turany

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αναχωρήσετε ή φτάσετε στο αεροδρόμιο Μπρνο

Μετάβαση στο αεροδρόμιο Μπρνο

Krystof Hajek ενημερωμένο 9. 12. 2023

Για τη στάθμευση στο αεροδρόμιο του Μπρνο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τόσο τις επίσημες εγκαταστάσεις του αεροδρομίου όσο και ιδιωτικούς χώρους στάθμευσης στην περιοχή, οι οποίοι προσφέρουν δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς προς τον τερματικό σταθμό.

Οι τιμές για στάθμευση στο αεροδρόμιο είναι 29 EUR για μία εβδομάδα ή 18 EUR για 4 ημέρες για μικρότερες περιόδους. Τον επίσημο τιμοκατάλογο μπορείτε να τον βρείτε εδώ.

Μπορείτε να βρείτε φθηνότερο χώρο στάθμευσης από 4 EUR στο 5 EUR από ιδιώτες ιδιοκτήτες, ιδίως ακριβώς στην έξοδο στην οδό Řípská. Το πλησιέστερο είναι το πρόσφατα ανοιχτό πάρκινγκ letimbrno.cz. Όλοι τους προσφέρουν παρόμοιες τιμές, οπότε χρησιμοποιήστε μόνο τη διαθέσιμη χωρητικότητα.

Krystof Hajek

Ο Krystof είναι ο αρχισυντάκτης του Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 574 πτήσεις και 73 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.