Μεταφορά από το αεροδρόμιο Μπρνο

Μπρνο

Το αεροδρόμιο του Μπρνο εξυπηρετείται 24 ώρες το 24ωρο από λεωφορεία της DPMB, η οποία διαχειρίζεται όλα τα λεωφορεία, τρόλεϊ και τραμ στο Μπρνο.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε διάφορες εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων και ταξί.

Λεωφορεία δημόσιων μεταφορών

Το λεωφορείο E76 εκτελεί δρομολόγια κάθε 30 λεπτά από τον κεντρικό σταθμό του Μπρνο. Η τελική στάση στο κέντρο του Μπρνο βρίσκεται στην περιοχή του τερματικού σταθμού λεωφορείων "Benešova - Hotel Grand" (τοποθεσία στη διεύθυνση google.com/maps).

Η γραμμή E76 αναχωρεί για το αεροδρόμιο από την πλατφόρμα με αριθμό 6.

Μπορείτε να αγοράσετε εισιτήριο για 25 κορώνες από το μηχάνημα στην αίθουσα αφίξεων (αλλά μπορείτε να πληρώσετε μόνο με κέρματα), μέσα στο λεωφορείο συνδέοντας τη δική σας κάρτα πληρωμής στον κίτρινο επικυρωτή ή μέσω SMS (λεπτομερείς πληροφορίες). Η τελευταία επιλογή είναι διαθέσιμη μόνο για κάρτες sim των τσεχικών παρόχων.

Εάν πληρώσετε επισυνάπτοντας την κάρτα μέσα στο λεωφορείο, δεν επισυνάπτετε την κάρτα στον επικυρωτή όταν κατεβαίνετε από το λεωφορείο (μόνο εάν ταξιδεύετε λιγότερο από 15 λεπτά για να χρεωθείτε με μειωμένο εισιτήριο βραχείας διάρκειας).

Μέσα σε ένα 24ωρο, δεν θα χρεώνονται ποτέ περισσότερες από 90 κορώνες στην κάρτα, που αντιστοιχούν σε ένα 24ωρο εισιτήριο.

  • Τιμή - 25 κορώνες, το εισιτήριο ισχύει για 60 λεπτά και μπορείτε να κάνετε όσες μεταφορές θέλετε. Για κάθε μετεπιβίβαση θα πρέπει να ηχήσετε ξανά την κάρτα κατά την επιβίβαση.
  • Συχνότητα - 30 λεπτά
  • Χρόνος ταξιδιού - 18 λεπτά
  • Χρονοδιάγραμμα: dpmb.cz/jizdni-rady-zastavek-linek

Τη νύχτα, χρησιμοποιήστε το λεωφορείο N89, το οποίο επίσης εκτελεί δρομολόγια κάθε ώρα από τον κεντρικό σταθμό. Μεταξύ 23:30 και 00:30 το λεωφορείο έχει ένα διάστημα 30 λεπτών. Η διαδρομή είναι ελαφρώς μεγαλύτερη από τη διαδρομή του E76 και επομένως χρειάζεται περίπου 30 λεπτά για να φτάσετε στο σταθμό.

Ταξί

Υπάρχουν πάντα αρκετά ταξί που περιμένουν έξω από τον τερματικό σταθμό την ώρα των αφίξεων. Πριν από κάθε διαδρομή, ο οδηγός ταξί πρέπει πάντα να ενεργοποιεί το ταξίμετρο και αν ο οδηγός θέλει να διαπραγματευτεί τη δική του τιμή μαζί σας, αρνηθείτε τη διαδρομή.

Στο Μπρνο υπάρχουν επίσης εφαρμογές για κινητά τηλέφωνα όπως η Uber και η Bolt.

Η τιμή για το κέντρο της πόλης προς τον κεντρικό σταθμό κυμαίνεται από 230 έως 350 CZK, ανάλογα με την τρέχουσα ζήτηση. Η τιμή ενός κανονικού ταξί είναι περίπου 350 κορώνες, ανάλογα με την κίνηση.

Ενοικίαση αυτοκινήτου

Τα γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων Europcar, Avis, Hertz ή Sixt βρίσκονται στο διάδρομο μεταξύ των αιθουσών αφίξεων και αναχωρήσεων.

Οι τιμές ενοικίασης για 4 ημέρες ξεκινούν από περίπου 50 ευρώ.

Σύγκριση τιμών - κράτηση αυτοκινήτου στο Αεροδρόμιο BRQ

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.