Υπηρεσίες στο αεροδρόμιο Μπαλί

Uluwatu

Μάθετε ποιες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις είναι διαθέσιμες στο Αεροδρόμιο Bali Denpasar. Πού είναι το καλύτερο μέρος για να φάτε και πού να ψωνίσετε;

Κάντε κράτηση διαμονής στο Μπαλί

Διαδίκτυο και wi-fi

Υπάρχει ένα δωρεάν δίκτυο wi-fi στο αεροδρόμιο @NgurahRaiAirport, το οποίο είναι υπερφορτωμένο τις περισσότερες φορές και δεν λειτουργεί καθόλου στις αφίξεις. Πιο ασφαλές είναι η δική σας κάρτα sim με προπληρωμένα δεδομένα και internet.

Μην καθυστερήσετε να αγοράσετε μια φυσική κάρτα sim κατά την άφιξη. Αποκτήστε μια ηλεκτρονική κάρτα sim δεδομένων Ινδονησίας γρήγορα και εύκολα στο airalo.com.

Αποθήκευση αποσκευών

Ο χώρος φύλαξης αποσκευών βρίσκεται έξω από τον διεθνή τερματικό σταθμό.

Αφού βγείτε από την αίθουσα αφίξεων, στρίψτε δεξιά και μετά από περίπου 100 μέτρα θα συναντήσετε ένα περίπτερο με την ένδειξη "Lockers".

Πρέπει να παρουσιάσετε το διαβατήριό σας και την κάρτα επιβίβασης ή το εισιτήριό σας κατά το check-in, ακόμη και αν παραδώσετε τις αποσκευές σας μετά την άφιξη.

Οι ώρες λειτουργίας είναι 24 ώρες το 24ωρο και πληρώνετε για 24 ώρες φύλαξης 50 000 idr.

Καταστήματα και σούπερ μάρκετ

Ο τερματικός σταθμός εσωτερικού και ο τερματικός σταθμός εξωτερικού είναι καλά εξοπλισμένοι με όλων των ειδών τα καταστήματα.

Στον διεθνή τερματικό σταθμό κυριαρχούν τα καταστήματα αφορολόγητων ειδών και τα καταστήματα που πωλούν πολυτελείς μάρκες μόδας ή κοσμήματα. Στον εγχώριο τερματικό σταθμό θα βρείτε περισσότερα τοπικά καταστήματα μόδας.

Στο αεροδρόμιο, μπορείτε να αγοράσετε φαγητό που μπορείτε να πάρετε μαζί σας σε πολλά μίνι μάρκετ:

  • Circle K - διεθνής τερματικός σταθμός, αναχωρήσεις, δημόσιος χώρος,
  • Circle K - διεθνής αεροσταθμός, αφίξεις, δημόσιος χώρος
  • WHSmith - Διεθνής Αεροσταθμός, περιοχή διέλευσης
  • PapiMart - εγχώριος τερματικός σταθμός, αφίξεις, δημόσιος χώρος
  • PapiMart - διεθνής τερματικός σταθμός, αφίξεις, δημόσιος χώρος
  • Indomarket - εγχώριος τερματικός σταθμός, αφίξεις, δημόσιος χώρος

Στον κοινόχρηστο χώρο του τερματικού σταθμού εσωτερικού, στον όροφο αναχωρήσεων, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες φαρμακείου.

Εστιατόριο

Οι επιλογές εστίασης είναι διευρυμένες και στους δύο αεροσταθμούς, ιδίως μετά τον έλεγχο ασφαλείας. Ωστόσο, στις αίθουσες αφίξεων υπάρχουν και μικρότερα καφέ.

Εκτός από τα τοπικά εστιατόρια με τυπική ινδονησιακή κουζίνα, μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από γνωστά καταστήματα γρήγορου φαγητού και καφετέριες, όπως τα Starbucks ή η Pizza Hut.

Κατάλογο όλων των καταστημάτων και εστιατορίων μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο του αεροδρομίου: bali-airport.com/en/shop-dine.

ΑΤΜ και ανταλλακτήρια συναλλάγματος

Αλλάξτε μόνο το απαραίτητο χρηματικό ποσό στην αίθουσα αφίξεων για τις πρώτες ημέρες της διαμονής σας - τα ανταλλακτήρια συναλλάγματος εδώ έχουν δυσμενείς τιμές. Προσοχή στα ανταλλακτήρια συναλλάγματος στο δρόμο, τα οποία πρέπει να αποφεύγετε για να είστε σίγουροι.

Τα ΑΤΜ των τοπικών τραπεζών, τα οποία δέχονται διεθνείς κάρτες χωρίς προβλήματα, είναι μια βολική επιλογή. Τα ΑΤΜ βρίσκονται στις αίθουσες αφίξεων τόσο του αεροσταθμού εσωτερικού όσο και του αεροσταθμού εξωτερικού.

Πόσιμο νερό

Στον διεθνή τερματικό σταθμό υπάρχει ένας διανομέας ζεστού και κρύου νερού αμέσως μετά τον έλεγχο ασφαλείας (μεταξύ των πυλών αναχώρησης 1 και 2). Εδώ μπορείτε να τραβήξετε δωρεάν το δικό σας άδειο μπουκάλι νερό.

Δωμάτια καπνιζόντων

Μια υπαίθρια βεράντα για καπνιστές είναι επίσης διαθέσιμη μετά τον έλεγχο ασφαλείας και στους δύο τερματικούς σταθμούς.

  • Διεθνής αεροσταθμός - 2ος όροφος
  • Αεροσταθμός εσωτερικού - 3ος όροφος

Ντουζιέρες

Στον τερματικό σταθμό δεν υπάρχουν δημόσιες ντουζιέρες. Οι μόνες επιλογές είναι ντους σε ορισμένα από τα σαλόνια premium ή στα κέντρα μασάζ, όπου μπορείτε φυσικά να κάνετε ντους μετά το μασάζ σας.

Ωστόσο, κανένα σπα δεν θα προσφέρει επιλογή ντους μόνο χωρίς μασάζ.

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.