Ξενοδοχεία και ύπνος στο αεροδρόμιο Μπαλί

Uluwatu

Βρείτε το καλύτερο κατάλυμα όταν φτάσετε στο Μπαλί ή πριν φύγετε από το νησί.

Ξενοδοχεία στον τερματικό σταθμό

Χρησιμοποιήστε το ξενοδοχείο κάψουλα στο δημόσιο χώρο του διεθνούς τερματικού σταθμού PassGo Digital Hotel Airport Bali με τιμές από 25 usd.

Το ξενοδοχείο είναι ιδανικό για μια σύντομη διανυκτέρευση μετά από μια ολονύκτια άφιξη. Κάθε φιλοξενούμενος διαθέτει έναν κλειστό θάλαμο με κρεβάτι και κοινόχρηστα ντους και τουαλέτες. Το ξενοδοχείο είναι μοντέρνο και πολύ καθαρό.

Ακριβώς απέναντι από τον διεθνή τερματικό σταθμό, θα μείνετε στη συνέχεια στο πολύ καλής ποιότητας κλασικό ξενοδοχείο Novotel Bali Airport **** με καλές τιμές από 75 usd. Η απόσταση με τα πόδια από τον διεθνή τερματικό σταθμό είναι 1 λεπτό. Ο εγχώριος τερματικός σταθμός απέχει περίπου 3 λεπτά με τα πόδια.

Φθηνά ξενοδοχεία σε κοντινή απόσταση

Αν ψάχνετε για διαμονή καθαρά βάσει τιμής, υπάρχουν αρκετά πολύ φθηνά τοπικά ξενοδοχεία σε άμεση γειτνίαση με το αεροδρόμιο με τιμές από 15 usd ανά διανυκτέρευση.

Η χαμηλή τιμή αντιστοιχεί συνήθως σε χαμηλότερη ποιότητα διαμονής. Επιλέγουμε τα καταλύματα με την καλύτερη βαθμολογία που πληρούν τα συνήθη πρότυπα.

  • HARRIS Hotel Kuta Tuban Bali **** - 2 λεπτά με τα πόδια από το αεροδρόμιο
  • Praba Guesthouse - 3 λεπτά από τον διεθνή τερματικό σταθμό ή 7 λεπτά από τον εγχώριο τερματικό σταθμό

Ξενοδοχεία δίπλα στην παραλία στην Κούτα

Η νοτιότερη παραλία του διάσημου θέρετρου της Κούτα ξεκινά μόλις 3 λεπτά με τα πόδια από το αεροδρόμιο. Παρατείνετε τη διαμονή σας δίπλα στη θάλασσα την τελευταία ημέρα πριν από την πτήση σας και μείνετε σε ένα από τα ξενοδοχεία κοντά στον τερματικό σταθμό.

  • Το Patra Bali Resort Villas ***** - ένα πολυτελές θέρετρο με καλές τιμές από 100 usd περίπου 5 λεπτά με τα πόδια από το αεροδρόμιο
  • Holiday Inn Express Baruna **** - ένα παραδοσιακό διεθνές ξενοδοχείο με τιμές από 65 usd περίπου 15 λεπτά με τα πόδια από το αεροδρόμιο ή με δωρεάν μεταφορά από το ξενοδοχείο
 
Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.