Μανίλα
Αεροδρόμιο Ninoy Aquino της Μανίλα

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αναχωρήσετε ή φτάσετε στο αεροδρόμιο Μανίλα

Ξενοδοχεία και ύπνος στο αεροδρόμιο Μανίλα

Krystof Hajek ενημερωμένο 2. 2. 2024

Λόγω της ολονύκτιας κυκλοφορίας, συμπεριλαμβανομένων των πολύ πρωινών αναχωρήσεων και των συχνών ολονύκτιων μεταφορών, πολλοί ταξιδιώτες αναζητούν κατάλυμα κοντά στο αεροδρόμιο της Μανίλα.

Διανυκτερεύσεις στους αεροσταθμούς

Όλοι οι αεροσταθμοί είναι ανοιχτοί 24 ώρες το 24ωρο. Η πρόσβαση στο κτίριο γίνεται μόνο μέσω του συστήματος ασφαλείας, ωστόσο, το προσωπικό συνήθως δεν ελέγχει για πόση ώρα φεύγει η πτήση σας, οπότε η διανυκτέρευση είναι δυνατή.

Ωστόσο, λόγω της μεγάλης κίνησης καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας και της έλλειψης καθισμάτων, ο απευθείας ύπνος στους αεροσταθμούς είναι εξαιρετικά άβολος.

Ο κλιματισμός λειτουργεί συχνά στο μέγιστο και κάνει πολύ κρύο στο εσωτερικό του κτιρίου.

Ξενοδοχεία κοντά στους αεροσταθμούς

Εάν πρέπει να μείνετε κοντά στο αεροδρόμιο, σας συνιστούμε οπωσδήποτε να επιλέξετε ένα κλασικό ξενοδοχείο.

Δεν υπάρχουν καταλύματα απευθείας μέσα στις ζώνες διέλευσης, οπότε πρέπει πάντα να περνάτε από τον έλεγχο της μετανάστευσης.

Αεροσταθμός 1

Κοντά στον Αεροσταθμό 1 θα βρείτε μόνο μικρά τοπικά ξενοδοχεία με όχι πολύ καλή βαθμολογία, αλλά πολύ καλές τιμές που ξεκινούν από 15 usd ανά διανυκτέρευση.

Αεροσταθμός 2

  • RedDoorz @ MBB Room NAIA 2 - 750 μέτρα με τα πόδια από τον τερματικό σταθμό
  • Kingsford Hotel Manila **** - 3 χλμ. από τον τερματικό σταθμό, δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο του ξενοδοχείου

Αεροσταθμός 3

Ακριβώς απέναντι από τον τερματικό σταθμό 3 βρίσκονται νέες πολυκατοικίες με μεγάλο αριθμό ιδιωτικών διαμερισμάτων, αλλά και μεγάλα διεθνή ξενοδοχεία υψηλών προδιαγραφών.

Ειδικά τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία προσφέρουν συχνά τη δική τους δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο προς τον τερματικό σταθμό 1 ή 2 επίσης.

Τερματικός σταθμός 4

Επίσης στον μικρότερο τερματικό σταθμό για τις μικρές εγχώριες αεροπορικές εταιρείες, θα βρείτε ένα κλασικό ξενοδοχείο.

 
Krystof Hajek

Ο Krystof είναι ο αρχισυντάκτης του Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 574 πτήσεις και 73 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.