Μανίλα

Αεροδρόμιο Ninoy Aquino της Μανίλα

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αναχωρήσετε ή φτάσετε στο αεροδρόμιο Μανίλα

Αεροδρόμιο Ninoy Aquino της Μανίλα με λίγα λόγια

Krystof Hajek ενημερωμένο 3. 2. 2024

Το αεροδρόμιο Ninoy Aquino βρίσκεται σε απόσταση περίπου 13 χιλιομέτρων από το κέντρο της Μανίλα και αποτελεί την κύρια πύλη εισόδου στις Φιλιππίνες. Το όνομα του αεροδρομίου πολύ συχνά συντομεύεται με τα 4 γράμματα NAIA.

ΟιPhilippine Airlines και η Cebu Pacific έχουν εδώ τα κύρια γραφεία τους.

Λόγω των μεγάλων ουρών στο check-in και την ασφάλεια, να φτάνετε στο αεροδρόμιο τουλάχιστον 3,5 ώρες πριν από μια διεθνή πτήση και 2 ώρες πριν από μια πτήση εσωτερικού.

Το αεροδρόμιο της Μανίλα είναι διαβόητο για την κακή οργάνωσή του και τη σύγχυση κατά τη μεταφορά μεταξύ των τερματικών σταθμών. Ωστόσο, οι υπηρεσίες βελτιώνονται συνεχώς και, ειδικά αν το αεροδρόμιο της Μανίλα είναι ο προορισμός σας και όχι το αεροδρόμιο μετεπιβίβασης, δεν θα αισθανθείτε καμία σημαντική διαφορά από άλλα αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο.

Βρείτε ένα ποιοτικό ξενοδοχείο στη Μανίλα με έκπτωση

Το αεροδρόμιο της Μανίλα είναι ένας τεράστιος κόμβος με εξαιρετικά πολυσύχναστες εσωτερικές συνδέσεις και πολύ συχνές πτήσεις προς κοντινές ασιατικές χώρες.

Υπάρχουν επίσης απευθείας πτήσεις από τη Μανίλα προς την Αυστραλία, τις ΗΠΑ, την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.

Εισιτήρια από άλλες ηπείρους μπορείτε να αγοράσετε, για παράδειγμα, από τις ιστοσελίδες qatarairways.com, emirates.com ή klm.com.

Flag of Philippines
MNL
Κωδικός IATA
? °C
Τρέχων καιρός
03:44
Τοπική ώρα

Πάρτε περισσότερες συμβουλές για ταξίδια από το αεροδρόμιο Μανίλα

Είτε φθάνετε είτε αναχωρείτε από το αεροδρόμιο Μανίλα, δείτε τις πρακτικές συμβουλές και συστάσεις μας:

Krystof Hajek

Ο Krystof είναι ο αρχισυντάκτης του Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 574 πτήσεις και 73 χώρες που έχει επισκεφθεί.