Υπηρεσίες στο αεροδρόμιο Λυών

Λυών

Μάθετε ποιες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις είναι διαθέσιμες στο Αεροδρόμιο Lyon. Πού είναι το καλύτερο μέρος για φαγητό και ψώνια;

Φθηνά ξενοδοχεία κοντά στο αεροδρόμιο της Λυών

Διαδίκτυο και wi-fi

Στο αεροδρόμιο διατίθεται δωρεάν wifi για απεριόριστες ώρες. Συνδεθείτε στο δίκτυο "Aéroports de Lyon".

Εάν χρησιμοποιείτε κάρτα sim από χώρα της ΕΕ, μπορείτε να πραγματοποιείτε κλήσεις και να χρησιμοποιείτε δεδομένα στη Γαλλία στις ίδιες τιμές με αυτές της χώρας σας.

Διαφορετικά, αποκτήστε μια e-sim δεδομένων γρήγορα και εύκολα στο airalo.com.

Καταστήματα και σούπερ μάρκετ

Ενώ υπάρχει μόνο ένα κατάστημα duty free στον αεροσταθμό 2, ο αεροσταθμός 1 είναι καλά εφοδιασμένος με καταστήματα μόδας, ταξιδιωτικών αξεσουάρ ή τροφίμων.

Στον κοινόχρηστο χώρο του αεροσταθμού 1, μπορείτε να αγοράσετε βασικά είδη διατροφής και σνακ για έξω από το καθημερινό μίνι μάρκετ του μονοπωλίου. Οι ώρες λειτουργίας είναι από τις 04:00 έως τις 21:00.

Ο δημόσιος χώρος του αεροσταθμού 1 διαθέτει επίσης φαρμακείο που λειτουργεί από τις 8:00-18:00.

Επιλογές εστίασης

Το αεροδρόμιο είναι καλά εξοπλισμένο με εστιατόρια, καφετέριες και καταστήματα γρήγορου φαγητού.

Εδώ θα βρείτε μάρκες όπως Starbucks, Burger King και Exki. Οι περισσότερες εγκαταστάσεις είναι ανοιχτές μεταξύ 5:00 και 21:00 και κανένα εστιατόριο στο αεροδρόμιο της Λυών δεν είναι ανοιχτό 24 ώρες το 24ωρο.

Μια λίστα με όλες τις επιλογές εστίασης μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο του αεροδρομίου: lyonaeroports.com/restaurants.

Αποθήκευση αποσκευών

Ο χώρος αποθήκευσης αποσκευών βρίσκεται στον αεροσταθμό 1 και λειτουργεί από την εταιρεία "Safe Bag", η οποία προσφέρει επίσης προστατευτικό περιτύλιγμα στον ίδιο χώρο.

Είναι ανοιχτή καθημερινά από τις 5:00-19:00.

Η τιμή για την αποθήκευση μέχρι 24 ώρες είναι 13 eur.

ΑΤΜ και ανταλλακτήρια συναλλάγματος

Τα μόνα ΑΤΜ και ανταλλακτήρια συναλλάγματος στο αεροδρόμιο λειτουργούν από την Global Cash, η οποία προσφέρει δυσμενείς τιμές και υψηλά τέλη ανάληψης.

Πληρώστε τη μεταφορά σας στο κέντρο της πόλης με κάρτα και, εάν χρειαστεί, κάντε ανάληψη χρημάτων από τα ΑΤΜ των τακτικών γαλλικών τραπεζών στην πόλη.

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.