Λυών
Αεροδρόμιο Lyon Saint Exupery

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αναχωρήσετε ή φτάσετε στο αεροδρόμιο Λυών

Ξενοδοχεία και ύπνος στο αεροδρόμιο Λυών

Krystof Hajek ενημερωμένο 23. 12. 2023

Για να ελαχιστοποιήσετε το χρόνο μεταφοράς στον τερματικό σταθμό για αναχωρήσεις νωρίς το πρωί ή για καθυστερημένες αφίξεις, μείνετε κοντά στο αεροδρόμιο.

Ξενοδοχεία κοντά στον τερματικό σταθμό

Υπάρχουν 2 ξενοδοχεία ακριβώς δίπλα στους τερματικούς σταθμούς του αεροδρομίου της Λυών, με τιμές γύρω στα 120 eur ανά διανυκτέρευση.

Και τα δύο ξενοδοχεία βρίσκονται απέναντι από τους τερματικούς σταθμούς με απόσταση έως και 5 λεπτά με τα πόδια.

Χαμηλότερες τιμές από περίπου 90 eur θα προσφέρουν 2 άλλα ξενοδοχεία σε απόσταση περίπου 1,5 χλμ. από τον τερματικό σταθμό. Και τα δύο προσφέρουν δωρεάν μεταφορά από/προς το αεροδρόμιο.

Ξενοδοχεία στο κέντρο της Λυών

Το αεροδρόμιο δεν απέχει πολύ από το κέντρο της πόλης, οπότε μπορείτε εύκολα να μείνετε ακριβώς μέσα στην πόλη ακόμη και για τις πρωινές αναχωρήσεις. Οι κανονικές τιμές για τα κλασικά ξενοδοχεία 3* ξεκινούν από 100 ευρώ.

 
Krystof Hajek

Ο Krystof είναι ο αρχισυντάκτης του Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 574 πτήσεις και 73 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.