Υπηρεσίες στο αεροδρόμιο Λέρος

Λέρος

Μάθετε ποιες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις είναι διαθέσιμες στο Αεροδρόμιο Λέρου. Πού είναι το καλύτερο μέρος για να φάτε και πού να ψωνίσετε;

Δείτε ξενοδοχεία στην Κάλυμνο

Διαδίκτυο και wi-fi

Το wi-fi στο αεροδρόμιο δεν λειτουργεί.

Εάν χρησιμοποιείτε κάρτα sim από χώρα της ΕΕ, μπορείτε να πραγματοποιείτε κλήσεις και να χρησιμοποιείτε δεδομένα στην Ελλάδα στις ίδιες τιμές με αυτές της χώρας σας.

Διαφορετικά, αποκτήστε μια e-sim με δεδομένα γρήγορα και εύκολα στο airalo.com.

Εστιατόρια και καταστήματα

Ο τερματικός σταθμός του αεροδρομίου Λέρου διαθέτει ένα μικρό μπιστρό με ποικιλία σάντουιτς, καφέ και ποτών. Είναι πάντα ανοιχτό περίπου 2 ώρες πριν από την αναχώρηση όλων των προγραμματισμένων πτήσεων προς Αθήνα.

Τα αναψυκτήρια βρίσκονται μόνο στον κοινόχρηστο χώρο.

Δεν υπάρχουν καταστήματα στο αεροδρόμιο της Λέρου.

ΑΤΜ και ανταλλακτήρια συναλλάγματος

Δεν υπάρχουν ΑΤΜ ή ανταλλακτήρια συναλλάγματος στο αεροδρόμιο. Ιδανικά, τα χρήματα βγαίνουν αμέσως μόλις αναχωρήσετε από το αεροδρόμιο ATH της Αθήνας.

Άλλες υπηρεσίες

Στο αεροδρόμιο της Λέρου δεν διατίθενται χώροι φύλαξης αποσκευών, σιντριβάνια, χώροι παιδικών παιχνιδιών ή χώροι καπνίσματος μετά τον έλεγχο ασφαλείας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο τις τουαλέτες, οι οποίες είναι διαθέσιμες μόνο στον κοινόχρηστο χώρο του αεροσταθμού.

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.