Μεταφορά από το αεροδρόμιο Λέρος

Λέρος

Το αεροδρόμιο βρίσκεται στη βόρεια πλευρά του νησιού, ακριβώς στο αντίθετο άκρο από τα κύρια θέρετρα και αξιοθέατα.

Δείτε τα ξενοδοχεία της Λέρου

Ταξί

Τα ταξί είναι η κύρια μορφή δημόσιας συγκοινωνίας που πηγαίνει στο αεροδρόμιο.

Υπάρχουν πάντα πολλά ταξί που περιμένουν ακριβώς έξω από την αίθουσα αφίξεων μετά την άφιξη κάθε προγραμματισμένης πτήσης. Ορισμένα αυτοκίνητα περιμένουν τους επιβάτες που έχουν κάνει κράτηση εκ των προτέρων, ειδικά τους ντόπιους, ενώ άλλα περιμένουν τυχαίους επιβάτες.

Σε περίπτωση που χάσετε όλα τα ταξί που περιμένουν τυχαίους επιβάτες, οι υπόλοιποι οδηγοί ταξί θα χαρούν να καλέσουν τους συναδέλφους τους και ένα ταξί θα έρθει για εσάς μέσα σε 20 λεπτά.

Οι κανονικές τιμές από το αεροδρόμιο έχουν ως εξής:

  • Αγία Μαρίνα - 18 ευρώ
  • Λακκί - 20 ευρώ
  • Ξηρόκαμπος - 23 eur

Μπορείτε να πληρώσετε μόνο με μετρητά.

Λεωφορείο

Υπάρχει ένα μικρό λεωφορείο που εκτελεί δρομολόγια κατά μήκος του δρόμου 20 μέτρα από το αεροδρόμιο προς την Αγία Μαρίνα και τον Πλάτανο, αλλά το πρόγραμμά του δεν ακολουθεί το πρόγραμμα των πτήσεων.

Ενδεικτικά δρομολόγια μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα: leros.gr/bus-routes-of-leros. Οι στάσεις δεν επισημαίνονται με κανένα τρόπο και αρκεί να χαιρετήσετε ένα διερχόμενο λεωφορείο. Τα εισιτήρια είναι μόνο με μετρητά και κοστίζουν περίπου 2 ευρώ.

Ενοικίαση αυτοκινήτου

Η μεγαλύτερη εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων στη Λέρο, SUN Rental., βρίσκεται στο αεροδρόμιο.

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.