Μετάβαση στο αεροδρόμιο Κατοβίτσε

Κατοβίτσε

Όταν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, το κύριο ερώτημα είναι πού να παρκάρετε στο αεροδρόμιο του Κατοβίτσε. Παρόλα αυτά, ο πιο βολικός χώρος στάθμευσης είναι ο επίσημος χώρος στάθμευσης του αεροδρομίου.

Από την 1η Ιανουαρίου 2020, οι δημοφιλείς εκπτώσεις στάθμευσης 50% για αυτοκίνητα με τσέχικες και σλοβακικές πινακίδες ακυρώνονται.

Το φθηνότερο σημείο στάθμευσης στο Κατοβίτσε είναι ο χώρος στάθμευσης P2 . Οι τιμές στάθμευσης έχουν ως εξής:

  • 3 ημέρες: 100 pln
  • 4 ημέρες: 120 pln
  • 7 ημέρες: 149 pln
  • 14 ημέρες: 219 pln

Ο χώρος στάθμευσης P2 είναι αφύλακτος και ακάλυπτος, αλλά βρίσκεται εντός του χώρου του αεροδρομίου σε απόσταση περίπου 150 μέτρων από τον τερματικό σταθμό. Ο πλησιέστερος χώρος στάθμευσης P1 ακριβώς μπροστά από τον τερματικό σταθμό είναι φυλασσόμενος αλλά επίσης ακάλυπτος, οι τιμές εδώ είναι περίπου 300 pln για 7 ημέρες.

Λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τη στάθμευση στο αεροδρόμιο του Κατοβίτσε μπορείτε να βρείτε στον επίσημο ιστότοπο.

Η στάθμευση είναι σημαντικά φθηνότερη σε πολλούς ιδιωτικούς χώρους στάθμευσης γύρω από το αεροδρόμιο. Ο πλησιέστερος χώρος στάθμευσης, το Parking Alda, προσφέρει τιμές 60 pln για 4 ημέρες ή 90 pln για μια εβδομάδα.

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.