Κατοβίτσε
Αεροδρόμιο Κατοβίτσε

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αναχωρήσετε ή φτάσετε στο αεροδρόμιο Κατοβίτσε

Μεταφορά στο αεροδρόμιο Κατοβίτσε

David Eiselt ενημερωμένο 25. 11. 2023

Είτε θέλετε απλώς να ελέγξετε την κατάσταση της πτήσης σας είτε περιμένετε συγγενείς και θέλετε να μάθετε αν η πτήση σας έχει καθυστέρηση, ελέγξτε online την κατάσταση της συγκεκριμένης πτήσης σας. Ο επίσημος ιστότοπος του αεροδρομίου του Κατοβίτσε προσφέρει πάντα τις πιο ακριβείς πληροφορίες:

Σε αυτόν τον ιστότοπο θα βρίσκετε πάντα επικαιροποιημένες online πληροφορίες για όλες τις αφίξεις και αναχωρήσεις, συμπεριλαμβανομένων των αναμενόμενων καθυστερήσεων ή ακόμη και του αριθμού της πύλης αναχώρησης.

Σε περίπτωση καθυστέρησης ή ακύρωσης πτήσης δικαιούστε αποζημίωση έως και 600 EUR.

Διεκδίκηση αποζημίωσης

Μια εναλλακτική και πιο διασκεδαστική μορφή διαδικτυακής παρακολούθησης πτήσεων προς το αεροδρόμιο Κατοβίτσε προσφέρει ο ιστότοπος Flightradar24.com, ο οποίος παρακολουθεί ζωντανά την εναέρια κυκλοφορία παγκοσμίως. Ειδικοί σύνδεσμοι προς το αεροδρόμιο της Μπρατισλάβα:

Avatar uživatele
David Eiselt

Ο David είναι ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 302 πτήσεις και 49 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.