Υπηρεσίες στο αεροδρόμιο Κάλιαρι

Κάλιαρι

Μάθετε ποιες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις είναι διαθέσιμες στο Αεροδρόμιο του Κάλιαρι. Πού είναι το καλύτερο μέρος για να φάτε και πού να ψωνίσετε;

Δείτε ξενοδοχεία στο Κάλιαρι

Διαδίκτυο και wi-fi

Αποκτήστε δωρεάν και απεριόριστη πρόσβαση στο δίκτυο wifi μέσω του hotspot "Wifi Cagliari Airport".

Εάν χρησιμοποιείτε κάρτα sim από χώρα της ΕΕ, μπορείτε να καλέσετε και να χρησιμοποιήσετε δεδομένα στην Ιταλία στις ίδιες τιμές όπως στη χώρα σας.

Διαφορετικά, αποκτήστε μια e-sim δεδομένων γρήγορα και εύκολα στο airalo.com.

Εστιατόρια και καταστήματα

Μπορείτε να βρείτε καταστήματα αφορολόγητων ειδών, καταστήματα ρούχων, εφημεριδοπωλεία ή καταστήματα με αναμνηστικά, ιδίως μετά τον έλεγχο ασφαλείας.

Στον κοινόχρηστο χώρο του αεροδρομίου θα βρείτε φαρμακείο. Στην αίθουσα αφίξεων μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σούπερ μάρκετ τροφίμων Crai που λειτουργεί καθημερινά 7:30-23:00.

Ο αεροσταθμός είναι καλά εξοπλισμένος με εστιατόρια και καφετέριες.

Στο δημόσιο χώρο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, για παράδειγμα, το Moka Café ή το McDonald's. Στην περιοχή διέλευσης, υπάρχει, για παράδειγμα, το καφέ Lavazza, η καφετέρια Chef Express και η μπυραρία Löwengrube.

Χώρος αποθήκευσης αποσκευών

Προς το παρόν δεν υπάρχει χώρος φύλαξης αποσκευών ή θυρίδες στο αεροδρόμιο.

ΑΤΜ και ανταλλακτήρια συναλλάγματος

Υπάρχουν αρκετά ΑΤΜ κοινών ιταλικών τραπεζών στις αίθουσες αφίξεων και αναχωρήσεων.

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.