Κάλιαρι
Αεροδρόμιο Cagliari Elmas

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αναχωρήσετε ή φτάσετε στο αεροδρόμιο Κάλιαρι

Ξενοδοχεία και ύπνος στο αεροδρόμιο Κάλιαρι

Krystof Hajek ενημερωμένο 27. 12. 2023

Στο αεροδρόμιο του Κάλιαρι, οι τελευταίες πτήσεις συχνά προσγειώνονται μετά τα μεσάνυχτα, ενώ οι πρώτες πτήσεις φεύγουν γύρω στις 6 το πρωί. Πού να μείνετε κοντά στο αεροδρόμιο;

Ξενοδοχεία κοντά στον τερματικό σταθμό

Δεν θα βρείτε καταλύματα απευθείας δίπλα στον τερματικό σταθμό, οι πλησιέστερες εγκαταστάσεις απέχουν περίπου 2 χλμ. από το αεροδρόμιο και είναι κυρίως ιδιωτικά διαμερίσματα. Μπορείτε να φτάσετε σε αυτά με ταξί, ή το ίδιο το κατάλυμα προσφέρει παραλαβή από το αεροδρόμιο - τα περισσότερα από αυτά τα καταλύματα απευθύνονται ειδικά σε πελάτες του αεροδρομίου και επομένως επιτρέπουν καθυστερημένες αφίξεις.

Ξενοδοχεία στο Κάλιαρι

Αν προτιμάτε να μείνετε στο κέντρο του Κάλιαρι, μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία ιδιωτικών διαμερισμάτων και κλασικών ξενοδοχείων.

 
Krystof Hajek

Ο Krystof είναι ο αρχισυντάκτης του Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 574 πτήσεις και 73 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.