Υπηρεσίες στο αεροδρόμιο Δρέσδη

Δρέσδη

Μάθετε ποιες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις είναι διαθέσιμες στο Αεροδρόμιο της Δρέσδης. Πού είναι το καλύτερο μέρος για φαγητό και πού να ψωνίσετε;

Φθηνά ξενοδοχεία κοντά στο αεροδρόμιο της Δρέσδης

Διαδίκτυο και wi-fi

Το δωρεάν wi-fi είναι διαθέσιμο για 2 ώρες, μετά το πέρας των οποίων αποσυνδέεται αυτόματα, αλλά μπορείτε να συνδεθείτε ξανά για άλλες 2 ώρες.

Εάν χρησιμοποιείτε κάρτα sim από χώρα της ΕΕ, μπορείτε να πραγματοποιείτε κλήσεις και να χρησιμοποιείτε δεδομένα στη Γερμανία στις ίδιες τιμές με αυτές της χώρας σας.

Διαφορετικά, αποκτήστε γρήγορα και εύκολα την e-sim δεδομένων σας στο airalo.com.

Αποθήκευση αποσκευών

Η αποθήκευση αποσκευών γίνεται με τη μορφή θυρίδων αυτοεξυπηρέτησης στο χώρο στάθμευσης στο επίπεδο 00. Μπορείτε να αποθηκεύσετε τις αποσκευές σας ανάλογα με το μέγεθος του κιβωτίου που χρησιμοποιείτε για 24 ώρες σε τιμές από 2 eur έως 4 eur.

Ταξιδεύοντας με παιδιά

Το αεροδρόμιο είναι πολύ καλά προετοιμασμένο και εξοπλισμένο για τα παιδιά. Θα βρείτε χώρους παιχνιδιού πριν και μετά τον έλεγχο ασφαλείας, για τους οποίους διατίθενται επίσης βρεφικά καροτσάκια αεροδρομίου. Όλα αυτά φυσικά δωρεάν.

Καταστήματα και σούπερ μάρκετ

Το αεροδρόμιο είναι μάλλον ανεπαρκώς εξοπλισμένο με καταστήματα. Δεν θα βρείτε κάποιο κλασικό σούπερ μάρκετ ή μίνι μάρκετ με είδη παντοπωλείου.

Υπάρχουν δύο καταστήματα με αναμνηστικά και, μετά τον έλεγχο ασφαλείας, ένα κατάστημα αφορολόγητων ειδών.

Εστιατόρια

Στον κοινόχρηστο χώρο του αεροδρομίου θα βρείτε ένα καφέ, έναν φούρνο και ένα μπαρ με ελαφριά σνακ και ζεστό φαγητό.

Μετά τον έλεγχο ασφαλείας, διατίθενται μόνο μικρά σνακ. Λάβετε υπόψη ότι τα περισσότερα εστιατόρια δεν ανοίγουν πριν από τις 7 π.μ. περίπου, οπότε φέρτε σνακ από το σπίτι σας για τις πρώτες αναχωρήσεις.

ΑΤΜ και ανταλλακτήρια συναλλάγματος

Δεν υπάρχει ανταλλακτήριο συναλλάγματος στο αεροδρόμιο.

Στον κοινόχρηστο χώρο της αίθουσας αφίξεων υπάρχουν ΑΤΜ δύο κοινών γερμανικών τραπεζών:

  • Postbank
  • Sparkasse

Κατάστρωμα παρατήρησης

Στον κοινόχρηστο χώρο του κεντρικού αεροσταθμού, μπορείτε να επισκεφθείτε δωρεάν τη βεράντα με θέα στο διάδρομο προσγείωσης και τον διάδρομο προσγείωσης.

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.