Μετάβαση στο αεροδρόμιο Δρέσδη

Δρέσδη

Το αεροδρόμιο της Δρέσδης προσφέρει έως και 4.500 στεγασμένους και υπαίθριους χώρους στάθμευσης στις δικές του εγκαταστάσεις. Οι χώροι στάθμευσης χωρίζονται σε διάφορα κτίρια και περιοχές και συνδέονται με τον τερματικό σταθμό. Υπάρχουν επίσης δύο χώροι στάθμευσης μικρής διάρκειας για την αποβίβαση και παραλαβή επιβατών.

Χώρος στάθμευσης μικρής διάρκειας

Μπορείτε να αφήσετε ή να παραλάβετε φίλους σας στο αεροδρόμιο στους χώρους στάθμευσης με την ένδειξη PK1 και PK2.

Στο PK1, ο μέγιστος χρόνος στάθμευσης είναι 2 ώρες και θα πληρώσετε 2 ευρώ για τα πρώτα 30 λεπτά, αλλά όχι περισσότερα από 8 ευρώ για ένα δίωρο μπλοκ. Στο PK2 έχετε 15 λεπτά δωρεάν, στη συνέχεια για τα επόμενα 15 λεπτά πληρώνετε 1,50 eur και για μία ώρα 3,50 eur. Η ημερήσια τιμή (3 ή περισσότερες ώρες) είναι 25 eur.

Μακροχρόνια στάθμευση

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το χώρο στάθμευσης απευθείας στον τερματικό σταθμό ή τους ελαφρώς πιο απομακρυσμένους υπαίθριους χώρους στάθμευσης (πάντα σε μικρή απόσταση με τα πόδια από τον τερματικό σταθμό). Οι τιμές διαφέρουν ανάλογα με τη διάρκεια στάθμευσης. Για παράδειγμα, η στάθμευση για 4 ημέρες θα σας κοστίσει 35 eur, αλλά μια εβδομάδα θα είναι φθηνότερη.

Η φθηνότερη στάθμευση στο αεροδρόμιο της Δρέσδης προσφέρεται με το τιμολόγιο Super Lowcost στον υπαίθριο χώρο στάθμευσης P4A. Ωστόσο, περιορίζεται σε 7 ημέρες κατ' ανώτατο όριο. Οι τιμές έχουν ως εξής: 1:

  • 7-9 ημέρες ανά 15 eur
  • 10-16 ημέρες ανά 25 eur
  • 17-21 ημέρες ανά 35 eur

Συνιστώ να κάνετε κράτηση του χώρου στάθμευσης εκ των προτέρων μέσω διαδικτύου, οπότε στην κράτηση προστίθεται χρέωση 5 eur. Ενδέχεται να μην υπάρχει πλέον χώρος στο χώρο, ιδίως κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών.

Για να κάνετε κράτηση στάθμευσης στο αεροδρόμιο, επισκεφθείτε τη διεύθυνση parken.dresden-airport.de

Δεν υπάρχει φθηνότερη στάθμευση στους γύρω ιδιωτικούς χώρους στάθμευσης.

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.