Αεροδρόμιο Χανίων με λίγα λόγια

Χανιά

Τα Χανιά είναι το δεύτερο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Κρήτης και ένα από τα πιο πολυσύχναστα αεροδρόμια διακοπών στην Ελλάδα. Εκτός από τις πτήσεις τσάρτερ από όλη την Ευρώπη, εδώ εδρεύει η Ryanair, η οποία πετάει, για παράδειγμα, προς Κατοβίτσε και Βρότσλαβ.

Ο τερματικός σταθμός του αεροδρομίου βρίσκεται στη χερσόνησο του Ακρωτηρίου, 14 χλμ. από την πόλη των Χανίων και 72 χλμ. από την πόλη του Ρεθύμνου.

ΗRyanair προσφέρει τις περισσότερες πτήσεις προς το αεροδρόμιο των Χανίων. Η συντριπτική πλειονότητα των πτήσεων είναι εποχικές από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο και το χαρτοφυλάκιο της Ryanair από τα Χανιά περιλαμβάνει προορισμούς όπως το Βερολίνο, η Βιέννη, η Βαρσοβία, το Βρότσλαβ, η Κρακοβία, το Μπέργκαμο, η Βουδαπέστη, το Δουβλίνο, το Λονδίνο, η Νυρεμβέργη και πολλούς άλλους σε όλη την Ευρώπη.

ΗWizz Air και η easyJet πραγματοποιούν επίσης ευρύτερες πτήσεις προς τα Χανιά.

Μπορείτε επίσης να αγοράσετε τακτικές πτήσεις όλο το χρόνο κατά τη διάρκεια του χειμώνα, ιδίως μέσω aegeanair.com Αθήνα και επίσης με τη Ryanair σε μερικά δρομολόγια, ειδικά προς την Ελλάδα ή την Κύπρο.

Flag of Greece
CHQ
Κωδικός IATA
? °C
Τρέχων καιρός
08:14
Τοπική ώρα

Πάρτε περισσότερες συμβουλές για ταξίδια από το αεροδρόμιο Χανιά

Είτε φθάνετε είτε αναχωρείτε από το αεροδρόμιο Χανιά, δείτε τις πρακτικές συμβουλές και συστάσεις μας: